Food truck braće Nekić
Prva postaja bio je poznati gastro kamiončić braće Nekić na kojem smo isprobali dimljena pileća krilca i batak. Da se radi o umjetnosti pripremanja dimljenog mesa potvrdila su nam i sama braća koja o odabiru drva za dimljenje pričaju jednako strastveno kao i o samom mesu.

Za pripremu ovog specijaliteta nije korišten ugljen niti ništa drugo osim graba, kruške i ostalih drva koje sami pripremaju, a to se zbilja i osjeti. Uz krilca i batke koji kao da se tope u ustima poslužili su nam nachose i domaći BBQ, guacamole, salsa i tzatziki umake koje, kako kažu, pripremaju na tradicionalni način s domaćim .

Osim dimljenih mesnih specijaliteta braća Nekić imaju i one tekuće. Majstori za spremanje špricera su ovom klasičnom piću dali potpuno novo ruho i stvorili koji osim vina i mineralne vode sadrži sirupe od tropskog voća te mentu i sušene ploške ananasa. Koliko je ukusan, Tropski šprajcer je i varljiv jer je vrlo sladak i pitak pa ga svakako treba kombinirati uz dobar zalogaj.