Ne znaš više što bi sa slobodnim vremenom? #ostanidoma i isprobaj ovih 10 stvari koje će te oraspoložiti

Čini se kako karantena neće završiti ovaj mjesec, zato samo pronašle nekoliko aktivnosti kojima se možeš zaokupiti bez napuštanja sigurnosti svog doma

Ne znaš više što bi sa slobodnim vremenom? #ostanidoma i isprobaj ovih 10 stvari koje će te oraspoložiti

Vjerujemo da je i tebe početna ideja o dva tjedna samoizolacije malo razveselila jer si napokon dobila priliku odmoriti se i pohvatati sve obaveze koje si odgađala za kasnije. No sada, nakon gotovo mjesec dana, kada si pospremila svaki kutak doma i pogledala sve filmove i serije na popisu, već ti je dosta svega. Napuštanje doma za bilo kakve aktivnosti osim posla i kupovine namirnica izgleda neće biti moguće do kraja travnja. 

Image

Ljudima u karanteni na pamet padaju svakakve ideje. Izdvojile smo najkreativnije


Iako nemamo savršeno rješenje za ispuniti svaki dan srećom, veseljem i zabavom, imamo nekoliko savjeta koji bi ti mogli pomoći da zaokupiš svoj um i izdržiš još jedan dan bliže kraju ove jedinstvene situacije. 

Taylor Taylorswift GIF from Taylor GIFs


1. Smanji svoju 'pročitat ću kad budem imala vremena' hrpu knjiga. Odaberi barem jedan naslov i pročitaj ga do kraja.

2. Nauči peći nešto novo, nešto što si oduvijek htjela, ali ti se činilo previše komplicirano. Sada imaš svo vrijeme ovog svijeta.

Happy Dance GIF from Makingpie GIFs


3. Jedan dan nemoj raditi baš ništa. Prepusti se situaciji i uzmi jedan dan za sebe kada ne moraš imati pritisak posla, obaveza, hobija, kuhanja ili komunikacije s prijateljima. 

4. Počasti se slasticama za Uskrs. Samo zato što se nalaziš u karanteni ne znači da ne trebaš uživati u blagdanima. Napravi si uskršnji koktel i nazdravi s ukućanima ili prijateljicom putem video poziva. Čak i ako si u izolaciji sama, oboji pisanice i pripremi uskršnji ručak samo za sebe.

Happy Easter Eggs GIF from Easter GIFs


5. Isprobaj Houseparty mobilnu aplikaciju za druženje s bližnjima. Šanse su velike da ju tvoje prijateljice već koriste. 

6. Razmisli o udomljavanju mačke ili psa. Četveronožni prijatelji odlični su životni pratioci koji će ti donijeti mnogo veselja u svakodnevicu. 

Cat Hug GIF from Cat GIFs


7. Dotjeraj se kao da ideš na zabavu godine. Potrudi se oko šminke i frizure, obuci najnoviji outfit koji si naručila preko online dostave i još nisi imala prilike obući. Dodaj svoj najdraži par cipela i prošetaj se domom kao da si na modnoj pisti. 

8. Napravi plan što ćeš sve raditi kada završi ovaj period karantene. Razmisli kako će novonastala situacija utjecati na život nakon izolacije i pokušaj prilagoditi svoju nekadašnju svakodnevicu novoj stvarnosti.

Long List Smiles GIF from Longlist GIFs


9. Uživaj u sitnicama. Sjedni pored prozora i divi se suncu koje te obasja dok se budiš, pticama koje veselo pjevaju ili plavom nebu i bijelim mekim oblacima koji plutaju njime. 

10. Budi zahvalna na svom tijelu i umu koji se nose s novim načinom života najbolje što mogu. Situacija u kojoj se nalazimo nije nimalo laka, zato je važno cijeniti sebe i zapamti: sve će ovo proći jednoga dana i tada ćeš u svakom druženju i svakoj šetnji uživati na potpuno drugoj razini.  

The Confidence I Need GIF from Iloveme GIFs