Ljubavni horoskop za ljeto 2010.

Bit će vruće!

Ljubavni horoskop za ljeto 2010.

Ovog ljeta planeti će “zakuhati” puno akcije za sve horoskopske znakove, a malo odvlačenje pažnje od svakodnevnih zbivanja, posebice ako se radi o ljubavnim razbibrigama, dobrodošlo je posebice u vrućim ljetnim mjesecima. Pročitajte naš horoskop i saznajte kako stojite na ljubavnom polju ovog ljeta.


Ovan (21. ožujka - 20. travnja)
Ovog ljeta, Venera će zapaliti vaš život! Sve počinje 14. lipnja kada ljubavni planet ulazi u vatreni znak Lava i vašu 5. kuću zabave, izlazaka i emotivnih odnosa. Ovo je idealno za upoznati novu ljubav ili obnoviti stare osjećaje i uzbuđenje s dugogodišnjim partnerom. Kroz srpanj uživat ćete u svakodnevnim aktivnostima s partnerom, no kako se Venera s početkom kolovoza seli u znak Vage, počet ćete osjećati pritisak ozbiljne veze, što neće dobro sjesti niti onima u friškoj niti onima u stalnoj vezi. Nakon 9. rujna Venera će posjetiti vašu 8. kuću seksa i intimnosti, pa ćete biti itekako zaposleni (u spavaćoj sobi, ili gdje god to već volite prakticirati).  

Image

Bik (21. travnja - 21. svibnja)Nemojte se začuditi ako će vam se ovog ljeta po glavi vrzmati skandalozne misli, jer će vam buntovni planet Uran ”visiti” u 12. kući podsvjesnih misli i djelovanja. Sve će biti moguće – samo pripazite. Imate naviku privlačenja ljudi koji vole kontrolirati vama, a vaše ponašanje u kombinaciji s takvom osobom moglo bi dovesti do burnih svađa. Pazite da ne pretjerate u izlascima i pokušajte se kontrolirati kada vam na um padnu pomalo luckaste ideje... jer se ne želite probuditi mamurni jednom kad se ovaj buntovni planet iskrade u znak Riba 18. kolovoza.
Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)Unatoč svakodnevnim obavezama, vi uvijek volite u potpunosti zaroniti u ljubav. A s Neptunom koji svoje posljednje ljeto provodi u vašoj 9. kući proširenja svjesti i potrebe za slobodom, imat ćete potrebu zaroniti dublje nego što biste smjeli, ovo se posebice odnosi na slobodne Blizance. Oni bi zanimljivu osobu mogli  sresti oko 8. srpnja. Zbog ovakog aspekta planeta mašta će vam pojačano raditi pa će zauzeti smišljati svakakva ugodna iznenađenja i izlete za svoju bolju polovicu, što će osvježiti vezu.

Rak (22. lipnja - 22. srpnja)Ovog ljeta planeti su se “uzmuvali” oko vaše 1. kuće osobnosti i samospoznaje. Intenzivna energija će vas učiniti živahnima i borbenima, što nije nalik na vas. Između solsticija 21. lipnja i pomrčine 11. srpnja bit ćete odlučni konačno saznati što (i koga) zapravo želite. 24. srpnja Jupiter vam uvećava šanse za novom romansom, a do 21. kolovoza uozbiljit ćete se i pažljivo birati osobe s kojima ćete provoditi vrijeme. Ovo će uzrokovati napet odnos između Saturna i Plutona. Situacija iz života pokazat će kakva je vaša sposobnost nošenja sa stresnim situacijama i koliko vam odgovara sadašnji partner.  
Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)Vašim znakom vlada Sunce, pa definitivno znate koliko intenzivne ljetne romanse mogu biti. Vlastita unutarnja previranja, ali i odnosi s drugima biti će prilično intenzivni ovog ljeta, pa ćete u lipnju i srpnju dosta razmišljati o tome što u stvari želite. Do Mladog Mjeseca u vašem znaku 9. kolovoza bit ćete spremni na promjenu – ili poboljšati situaciju u vlastitoj vezi ili potražiti nekog novog.  24. kolovoza i Puni Mjesec u Ribama trebao bi vam pomoći da se otvorite nekome s kim ćete moći dijeliti najintimnije misli i osjećaje.

Djevica (23. kolovoz - 22. rujna)Ljeto znači razigranost za vesele Djevice. S Plutonom dugotrajno smještenim u vašoj 5. kući ljubavi, zabave i užitka nova poznanstva donose vam opuštene i romantične trenutke. I dok se sve ostalo čini kao serija nepredvidivih događaja, saznanje da ljubav postoji činit će vas pozitivnima. No veze nisu jeftine, s 21. ožujka Saturn i Pluton će odmjeriti snage, a vas će podsjetiti da se držite svog budžeta i ne bacate previše novca na trenutke s voljenom osobom, osobito ako znamo da su najbolje stvari u životu besplatne.

Vaga (23. rujna - 22. listopad)Kao znak ravnoteže i veza, odlučni ste pronaći romansu i to ako je moguće odmah na početku ljeta. No, za vrijeme ove intenzivne godine, morat ćete odlučiti ne samo što želite, već i nešto poduzeti po tom pitanju. Aktivni planet Mars će posjetiti vašu 12. kuću nesvjesne motivacije u lipnju i srpnju, prije nego što se smjesti u vašem znaku za ostatak ljeta. Seksualno, bit ćete nezasitni, no to ne znači da ćete uzeti što god vam se nudi – ovo se odnosi i na usputne i stalne veze. Vaš će partner morati znati i moći ispuniti vaša očekivanja. Prilagodite svoje očekivanja i vaš će seksualni život biti spektakularan.
Škorpion (23. listopad - 21. studeni)Morat ćete se više potruditi kako biste ovog ljeta pronašli romansu, a to možete zahvaliti Jupiteru i Uranu u vašoj 6. kući zdravlja i svakodnevnih obaveza. Možda biste trebali više cijeniti (ili konačno prepoznati) ono što vam je ispred nosa. Za slobodne – možda je upravo osoba koju viđate svakog dana ona koja vam je suđena, a za zauzete – možda biste uz malo veći angažman mogli doživjeti više uzbudljivih trenutaka nego ikad. Retrogradna akcija u kasnom kolovozu i rujnu mogla bi u vaš život neočekivano vratiti jednu osobu koja vam je mnogo značila ili potaknuti nezaboravni događaj, osobito oko 18. rujna.
Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)Vaše šanse da uhvatite ljetnu ljubav najveće će biti početkom ljeta. Na svu sreću, vi ste osoba od akcije. Sunce u Blizancima kroz većinu lipnja aktivirat će vašu 7. kuću bračnih i partnerskih odnosa, izazivajući u vama čežnju za romansom. Nemojte prihvatiti bilo što što vam se nudi, no s obzirom da Blizanac podržava raznolikost, uzmite sve u obzir i razmislite i o opcijama koje inače odbijate.  Pun Mjesec će 24. kolovoza zasjati u vašoj 4. kući obitelji i kućne atmosfere i pokazati vam koliko je u stvari strasti moguće postojati između dvije osobe.
Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)U posljednje vrijeme planeti vrše pritisak na vas kako biste poboljšali odnose s drugima. Ovog ljeta pritisak će se još samo povećati. Pomrčina Sunca u vašoj 7. kući ljubavnih veza 11. srpnja biti će trenutak odluke. Nadamo se da ste bili dobra partnerica, s dosta razumijevanja za potrebe i želje svoje druge polovice – jer ako niste, to bi sve moglo doći na naplatu. Sada je vrijeme da malo po strani ostavite posao i posvetite se ljubavi. Za slobodne, ovo je trenutak kada se trebaju baciti u potragu za osobom s kojom bi mogli dijeliti posebne trenutke. Sunce posjećuje vaš 8. kuću seksualnih odnosa 22. srpnja, što je odličan trenutak da preokrenete možda nepovoljnu ljubavnu situaciju u svoju korist.Vodenjak (21. siječanj - 18. veljača)Ovog ljeta planeti će biti na vašoj strani, dok ćete dokazivati drugima – a i sebi samima – da možete prestati glumiti nedodirljivu osobu i konačno otvoreno pokazati svoju želju za malo ljubavne akcije. Ljubavna planeta Venera sve će pokrenuti ulaskom u 7. kuću bračnih i partnerskih odnosa 14. lipnja. A nakon što ona 10. srpnja pređe u 8. kuću seksa, intimnosti i druženja, bit ćete spremni s nekim podijeliti svoj um, tijelo i dušu. Za zauzete, romantični bjeg za vrijeme godišnjeg odmora bit će pravo osvježenje za nihovu vezu. Odmor planirajte nakon 6. kolovoza kada Venera ulazi u 9. kuću putovanja i avanture.
Ribe (19. veljača - 20. ožujak)Za vas snovi se ovog ljeta ostvaruju. Istestirajte ovu teoriju! Zabavni su trenuci pred vama za vrijeme prvog dijela ljeta dok se Merkur, planet povezivanja i komunikacije, kreće kroz vašu 5. kuću zabave i igara. Nakon toga on 9. srpnja ulazi u znak Lava i vašu 6. kuću svakodnevnih obaveza te će vas natjerati da preispitate stvarnu kvalitetu vaše veze i koliko sebe u stvari dajete u nju. Za vrijeme Merkurovog trotjednog retrogradnog perioda koji počinje 28. srpnja, u vašem bi se životu mogao pojaviti nikad prežaljenih bivši ljubavnik. Za slobodne ovo može značiti obnavljanje veze, a za zauzete rješavanje odnosa iz prošlosti i kretanje u bolju, svjetliju budućnost.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image