Koji su muškarci najbolji ljubavnici prema horoskopu? Imamo popis od najboljih do najlošijih

Astrolozi kažu da horoskopski znak utječe na svaki segment života, čak i na seksualni. Zato smo provjerile za koje znakove kažu da su najbolji ljubavnici, a za koje da su sebični i misle samo na sebe

Koji su muškarci najbolji ljubavnici prema horoskopu? Imamo popis od najboljih do najlošijih

Neki su ljudi odlični ljubavnici i mogu dovesti svoje partener do nevjerojatnih užitaka. Astrolozi kažu da zvjezde utječu na naše živote u svim segmentima, pa tako i u spavaćoj sobi. Kada je u pitanju seks, prema njima su neki muškarci ipak talentiraniji ljubavnici od drugih. 

Image

Ovo je pet horoskopskih znakova koji u vezi trebaju najviše vremena za sebe


Neki su više usredotočeni na sebe, a neki na razgovor. Ima i onih koji vrlo brzo gube interes, a nekima taj aspekt života nije najvažniji. Otkrij što kaže astrologija - koji je znak prvi na listi, a koji posljednji:

1. Vaga

Vaga je senzualni znak, a muškarcima rođenima u ovom znaku seks je potreban kako bi se osjećali živima. Seks je ključan za sreću Vage! Vage su vrlo elegantni ljubavnici i njihova misija je u potpunosti zadovoljiti svoju partnericu. Ovo je vrlo velikodušan znak koji uživa u užitku svog partnera.


via Giphy

2. Strijelac

On ima zaigranu i djetinjastu prirodu, a kao ljubavnik jako je kreativan. Uvijek želi ugoditi svojoj partnerici, a ni najhrabrije seksualne igre mu nisu strane. Njemu možeš reći sve svoje želje, uvijek će slušati. On je tu za tebe.
via Giphy

3. Bik

Vođen Venerom, planetom ljubavi, Bik je bez sumnje jedan od najtalentiranijih znakova zodijaka. Ako imaš priliku provesti noć s ovim super senzualnim i seksi horoskopskim znakom, nećeš požaliti. Bik je vrlo nježan znak koji voli provoditi vrijeme u krevetu i zaista uživa u svakom trenutku. Voli ugoditi partnerici i zato trebaš znati da uz njega nećeš puno spavati.


via Giphy

4. Jarac

Voli sve uzbudljive seksualne igre i prilično je dobar u njima. Voli kad drugi o njemu maštaju, a i on sam često voli maštati.  Seks im nikada neće dosaditi, a iako vole igre - odani su svojoj partnerici.
via Giphy

5. Blizanci

Želi ti ugoditi. I uvijek će u tome uspjeti jer jako dobro 'čitaju' ljude i njihove skrivene želje. Ne žele razočarati svoju partnericu, djelomično i zbog toga jer žele da misliš da je on najbolji ljubavnik kojeg si imala.via Giphy

6. Škorpion

Mnogi misli da bi ovaj znak trebao biti na prvom mjestu, ali iako nije - sigurno je da je odličan ljubavnik. Imaju očitu seksualnu privlačnost kojoj mnoge žene ne mogu odoljeti. Neće ti biti dosadno u krevetu u ovim muškarcem. Škorpioni mogu biti vrlo ljubomoran i posesivan horoskopski znak,  čak i kada je u pitanju seks!via Giphy

7. Riba

Osjetljiv i tajanstven, muškarac Riba privlači romantičnim gestama. To je muškarac koji će se pobrinuti da je vođenje ljubavi prekrasno iskustvo. Spreman je udovoljiti, a nada se da ćeš ti isto učiniti za njega. Jedini je problem što brzo postane lijen kada je seks u pitanju.via Giphy

8. Vodenjak

S ovim muškarcem su seksi razgovori posebno iskustvo jer je u tome prilično dobar. Često su puno uzbudljiviji od samog seksa, a kada dođe do akcije - puno je više fokusiran na sebe nego na svoju partnericu.

via Giphy

9. Djevica

Muškarac Djevica bio bi puno bolji ljubavnik kada bi smanjio pritisak na svoju partnericu - uvijek želi da partnerica izgleda malo bolje. I to je nepošteno. Kod njega puno toga ovisi o izgledu i mišljenja je da bi žena trebala biti 'zauvijek mlada'.via Giphy

10. Rak

Ovom muškarcu nedostaje interes za seks, pa to postaje problem. To je jedan od najosjetljivijih znakova. Potrebni su mu nježni, ljubavni dodir, duboka emocionalna veza i partnerica koja je brižna i predana dobrim djela.


via Giphy

11. Lav

Iako ima puno strasti i samouvjeren je ljubavnik - nije sve tako jednostavno. Moraš ga hvaliti. Sve dok zna koliko je sjajan u krevetu, trebalo bi biti dobro. Čak i kada je užasan u krevetu, morat ćeš mu lagati i reći da je sve u redu.via Giphy

12. Ovan

Ovan ima snažnu i magnetsku osobnost i voli preuzeti kontrolu, ali je jako opterećen svojim užitkom i nestrpljiv. S Ovnom se sve vrti oko njega. Jedini orgazam koji ga zanima je njegov, a onda voli odrijemati.
via Giphy