Kako će astrološka sezona Raka utjecati na tvoj seksualni život

Ova sezona će promijeniti svačiji ljubavni život

Kako će astrološka sezona Raka utjecati na tvoj seksualni život

Sezona Raka je već počela i vjerojatno si već osjetila njezinu intenzivnu, emocionalnu energiju u svakom aspektu svog života - osobito u području seksa i ljubavi.

S obzirom na to da su Rakovi odličje intimnosti i osjetljivosti, nije ni čudo što je ova sezona jako senzibilna (krive su mjesečeve pomrčine i retrogradni Merkur). Ova sezona bi mogla potpuno promijeniti tvoj ljubavni život.

Od sada pa sve do 22. srpnja, oni koji su u vezama trebali bi se usredotočiti na to da zadovolje vlastite potrebe, a da ne dopuste povećanoj intimnoj želji da ih odvuče u seksualnu avanturu. No, čak i najmanji avanturisti među nama će pokušati nove stvari (igračke, položaje ili doba dana). 

Svaki znak će se povezati sa sezonom Raka drugačije, poruka za sve je jasna: Nemojte se zalijetati. Evo kako će se seksualni život svakog znaka promijeniti s dolaskom sezone Raka.

Ovan


Rak je u tvojoj 4. kući, što znači da je komunikacija ključna za tebe ove sezone. Moraš si postaviti jedno pitanje: Komuniciraš li dovoljno svoje potrebe u spavaćoj sobi? 
Izražavanje seksualnih sklonosti može biti zastrašujuće, ali isto tako rezultati mogu biti zapanjujući. Svaki partner će biti sretan čuti što ti odgovara, a što ne, te možeš skratiti vrijeme između "upoznavanja jedno drugog" i "najboljeg seksa ikada".  Komentirajući svoje potrebe postavljate primjer partneru pomažući da oboje postignete najbolji mogući seks. Tko to ne želi?

Bik


Obično ti nisi ta koja je pretjerano spontana ili ulazi u avanture, ali rak u tvojoj 3. kući će te potaknuti i na više od toga. Ako si u vezi, dopusti si da budeš otvorena prema novim, malo rizičnim seksapadama s partnerom. Malo spontane strasti bi moglo biti dovoljno da se ponovno upali iskra u vašem odnosu. Samci neka budu otvoreni za zabavan, seksi susret s nekim koga poznaješ. Osjetljiva energija raka može ti pomoći da osjetiš neke vibracije u društvu koje si ignorirala, a da postao ostaviš po strani. Tko bi rekao da se tvoj potencijalni partner za seks nalazi u grupnom razgovoru.

BlizanciVećinu sezona energija raka će biti usmjerena na tvoju 2. kuću financija, ali to ne znači da tvoj seksualni život na može profitirati! Vjerovano ćeš u sljedećem mjesecu ostvariti iznenadni novčani dobitak, pa zašto ne bi to iskoristila za novo seksi rublje ili igračku? Kao dodatni bonus možeš se osloniti na očekivanu, neočekivanu energiju sezone raka tako što ćeš svog partnera iznenaditi novim poklonima. Svakako ćeš otkriti da je to bila dobra investicija.

RakSretan rođendan, račice! Sunce je u tvojoj glavnoj kući što znači da je ovo sezona samo za tebe! Budući da je tvoje vrijeme za zasjati, slobodno se tako i osjećaj. Usrećit ćeš se s partnerom zato što će ti ova sezona prikazati tvoje skrivene talente. Pripremi se da postaneš zvijezda romantičnih susreta ovog mjeseca. Nemoj se začuditi ako "slučajno" otkriješ da imaš talent za striptiz ples. Samo se pobrini da tvoj partner zna da ga ne možeš izvoditi svaku večer. Čak je i na Broadwayu ponedjeljak slobodan dan.

LavSunčev solsticij u tvojoj 12. kući duha znači da nema mjesta sramoti i sabotažama u tvojem krevetu ovog mjeseca. Vodeni putevi raka naveli su te na ispunjenje najdubljih želja, a jedino što ti stoji na putu do tog je samo pitanje. Znaš da je ono što si željela pokušati "previše čudno"? Nije. Ako nas je internet nešto naučio, to je da ništa nije previše čudno, tabu ili nastrano za dvije suglasne odrasle osobe. Tko zna? Možda čak otkriješ da partner ima iste skrivene želje kao i ti.

Djevica


Rak se useljava u tvoju 11. kuću, kuću timskog rada, što znači da je sada pravo vrijeme za timski rad u nastojanju izgrađivanja seksualnog života svojih snova. Pripremljena si za intenzivnu emocionalnu vezu, zato se nemoj začuditi ako se dogodi vikend maratonskog seksa s partnerom ili slično. Budući da je tvoj mozak bio toliko usredotočen na duo, sada je vrijeme da se usredotočiš na jednog partnera. Kada se vas dvoje nađete licem u lice ispod pokrivača, ne znaš gdje će te strast odvesti.

VagaRak se nalazi u 3. kući karijera cijeli mjesec, ali samo zato što ne možeš donijeti svoj seksualni život na posao, ne znači da ne možeš dovesti svoju radnu etiku u spavaću sobu. Jesi li ti #GirlBoss vlastitih fantazije u spavaćoj sobi? Upotrijebi svoju sposobnost da preuzmeš odgovornost u sobi za sastanke kako bi došla kući i preuzela odgovornost u spavaćoj sobi. Usredotoči se na moćne položaje gdje si ti glavna.

ŠkorpionS rakom u 9.kući proširenja, seksualna prognoza za tvoj znak je jednaka - širenje znanja, odnosno, pokušavanje novih stvari. Ovaj mjesec ćeš teško naći snage da nešto odbiješ. S partnerom razmijeni fantazije i budi otvorena za isprobavanje novih stvari. Mogli bi ti predložiti nešto što ti još nije palo na pamet, no to će uskoro postati nova posebnost u tvom seksualnom meniju. S nekim tko ima apetit poput tvog, nova stavka na meniju nikada nije loša stvar. I uvijek možete ponovno naručiti ako ste još gladni. 

StrijelacOva sezona će biti nabijena seksualnom energijom s obzirom na to da se rak nalazi u tvojoj 8. kući intimnosti. To znači da ćete osjetiti snažnu želju za ojačavanje veze s partnerom. Nađi vremena za vikend preko kojega nećete napustiti hotel. Samci će osjetiti želju za dubljom vezom, zbog čega će im avanture biti manje zadovoljavajuće. Ali ne brini! Emocionalna energija raka znači da ćeš se vjerojatno povezati s osobom koja može ispuniti sve tvoje potrebe.

Jarac


Jarac će također imati sezonu nabijenu seksualnom energijom, zato što rak ulazi u tvoju 7. kuću partnerstva. Tvoji partneri će ti biti zahvalni jel se energija raka uskladila s njihovim potrebama kvalificirajući te kao fantastičnog ljubavnika. Nemoj se bojati dodatno posvetiti svom partneri jel će ti otkriti skrivene želje. 

VodenjakSezona raka se pojavljuje u 6. kući svakodnevnih obveza, no to ne znači da seksualna avantura nije i na tvom horizontu. Pripremi se za pojavljivanje prilike za spontani seks. Imaš li kondome? Lubrikant? Dobro osvjetljenje? Pobrini se da tvoj stan bude spreman za seks, a gostima pokažite da imate besprijekoran ukus za mirisne svijeće.

Ribe


Rak je u tvojoj 5. kući zabave i romantike, pa očekuj upravo to. Neopohodno je da se ovog mjeseca prepustiš zabavnim i seksi iskustvima. Ne moraš koristiti svaku priliku (bit će ih puno), ali ako ti se čini idealno, onda pokušaj! U najgorem slučaju ćeš imati sočnu priču kao uspomenu.