Doznajte kako kreirati događaj na Facebooku u nekoliko koraka

Ako želite naučiti kako kreirati događaj na Facebooku, u nastavku doznajte što točno trebate učiniti

Doznajte kako kreirati događaj na Facebooku u nekoliko koraka

Ako se pitate kako kreirati događaj na Facebooku, potražite gumb '+' na desnoj strani trake koja se nalazi na vrhu stranice. Nakon toga otvorit će se izbornik u koji će nuditi opciju 'Događaj'. Klikom na tu opciju otvorit će se skočni prozor unutar kojeg je potrebno postaviti privatnost događaja, odnosno odrediti je li događaj privatan ili javan. Ta se postavka kasnije više ne može mijenjati, stoga je važno da odmah odaberete opciju koju želite. 

Image


(FOTO: Pixabay)

Slijedeći opcije koje se nude ispod toga, odabire se tko će biti domaćin događaja. Slijedeći korak kada se pitate kako kreirati događaj na Facebooku bio bi odabir fotografije koja će učiniti da vaš događaj izgleda privlačnije i ljepše. Facebook nudi razne mogućnosti za kreiranje događaja, pa tako možete dodavati naslov, lokaciju događaja, točno vrijeme i datum početka i završetka. Događaj možete upotpuniti i kratkim opisom kako bi korisnici znali točno o čemu se radi. 

Nakon što ispunite sva polja, potrebno je kliknuti na gumb 'Kreiraj' kako bi događaj bio stvoren. Ako vas zanima kako kreirati događaj na Facebooku bez da on odmah bude objavljen, postoji i opcija spremanja skice događaja, pa se predložak događanja može kasnije popuniti i objaviti.