Imaš se čemu veseliti

Mladi Mjesec u Ribama 20. veljače donosi lijepe vijesti, a evo kako će utjecati na svaki znak

Imaš se zašto veseliti vikendu, ali i novom tjednu. 20. veljače očekuje nas mladi Mjesec u Ribama, a kako su Ribe emotivci i romantičari, svim će znakovima ovih dana krenuti. U nastavku saznaj što mladi Mjesec donosi svakom znaku…

jim-strasma-byEklXCLOyA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Dnevne temperature ovog će se vikenda približiti proljetnima pa su mnogi odmah raspoloženiji. Na umu bi ti moglo biti proljeće koje nam je sve bliže i možda razmišljaš o planovima za nadolazeće mjesece. Sunčano vrijeme kao da prati astrološka zbivanja. Pišu ti se dobre stvari i sanjivo razdoblje. U subotu završava vladavina Vodenjaka, a 20. veljače nastupa mladi Mjesec u Ribi – najosjetljivijem i najromantičnijem znaku. Ovaj mladi Mjesec mogao bi označiti početak novog razdoblja – bit će to svojevrsna životna prekretnica i prilika da 'uroniš' u svoj unutarnji svijet.

Image
Ne vole prljati ruke

Horoskopski znakovi koji će učiniti sve samo da izbjegnu kućanske poslove

Pod utjecajem emotivnih Riba, promislit ćeš o svojim željama i ciljevima te osvijestiti da su upravo zadnji dani veljače prilika da nešto promijeniš. A znajući da je proljetno sunce sve bliže, ovih bi dana mogla biti kreativna, entuzijastična i puna elana. Htjet ćeš zatvoriti jedno razdoblje života i mirno krenuti dalje, odnosno okrenuti novi list. Željet ćeš preuzeti kontrolu nad životom.

To su svakako dobre vijesti, a u nastavku saznaj kako će mladi Mjesec u Ribama 20. veljače utjecati na svaki horoskopski znak.

shimmer fallback

Ovan

Ovnovi, slijedi vam predah. Ako si se zadnjih dana osjećala preopterećeno, mladi Mjesec u Ribi potaknut će te da se posvetiš sebi i presložiš prioritete. Shvatit ćeš da je nužno voditi računa o fizičkom i mentalnom zdravlju. Nakon toga će te utjecaj Riba ponukati da raščistiš i proživiš emocije, a potom ćeš odvažno krenuti naprijed.

shimmer fallback

Bik

Bikovi će ovih dana biti u središtu svih društvenih događanja. Htjet će 'napuniti' baterije i stalno će negdje ići i družiti se s prijateljima. Osim toga, ovaj mladi Mjesec prilika je da Bikovi shvate što doista žele i da naprave 'čistku' od površnih odnosa i prijateljstva.

shimmer fallback

Blizanci

Blizanci će 20. veljače biti motivirani za velike životne korake pa će čak razmišljati o promjeni posla. Ubrzo će im se i pojaviti nove poslovne prilike što neće moći odbiti. Uz to, pod utjecajem mladog Mjeseca bit će veliki sanjari i promišljati o onome što bi željeli postići, ali i naučiti. Po glavi će ti se 'motati' rečenice poput: Što znam i što još mogu naučiti?

shimmer fallback

Rak

Rakovi će biti radoznali i željni učenja novih stvari. Oči će ti biti širom otvorene i pravi je čas za nove životne izazove. Napravi ono o čemu dugo sanjaš, no nikako da se usudiš. Ne ostavljaj stvari za sutra nego se ohrabri i proširi horizonte. Mladi Mjesec u Ribama pomoći će ti da se povežeš sama sa sobom.

shimmer fallback

Lav

Neka te ništa ne sputava. Možda si godinama sputavala samu sebe ili si se strogo držala pravila pa će te 20. veljače ponukati da to promijeniš. Oslobodit ćeš se nametnutih ograničenja i upoznati novu sebe. Doživjet ćeš svojevrsnu katarzu.

shimmer fallback

Djevica

Djevice će ovih dana biti fokusirane na promišljanja o ljubavnoj vezi. Mladi Mjesec povezat će te s tvojom romantičnom stranom pa ćeš shvatiti da bi taj muškarac s kojim se dugo viđaš mogao biti tvoj partner ili da bi pak tvoj partner mogao postati tvoj zaručnik. Iako je proljeće kalendarski još daleko, tebi će već sad  'cvjetati' ruže. Ako si solo, baš bi ovih dana mogla upoznati nekog zanimljivog.

shimmer fallback

Vaga

Vage će shvatiti da trebaju raditi na sebi jer su se malo zapostavile. Shvatit ćeš da bi im masaža ili kratko putovanje baš dobro došao. Istini za volju, Vage su u posljednjih tjednima bile izgubljene i 'na sve strane' – zato ćeš sada pokušati to promijeniti i pronaći mir.

shimmer fallback

Škorpion

Sreća je u malim i pravim stvarima, zar ne? U jurnjavi za poslom i financijama, Škorpioni su zaboravili uživati u lijepom danu ili večernjem filmu. I Škorpioni će stoga konačno poželjeti presložiti prioritete i opustiti se. Napokon ćeš brinuti (i) o mentalnom zdravlju, a zvijezde predviđaju da ćeš postati zadovoljnija i senzualna. Uz to, otkrit ćeš i novi hobi.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelci će poželjeti preurediti svoj dom ili uspostaviti kontakt s osobom s kojom su se davno razišli. 'Zaronit' će u svoje misli i također okrenuti novi list. Bit će to emocionalno 'nabijena' veljača.

shimmer fallback

Jarac

Jarci su u zadnje vrijeme bili zaokupljeni negativnim mislima i pretjeranim analiziranjem, a sada će pod utjecajem mladog Mjeseca 'okrenuti ploču' i shvatiti da od živciranja nema ništa. Uzet ćeš stvar u svoje ruke i svijetu pristupati promišljenije i više entuzijastično.

shimmer fallback

Vodenjak

Ovaj vikend završava sezona Vodenjaka, a astrologija predviđa da ćeš se pod utjecajem Mjeseca osloboditi razmišljanja o oskudici. Usput će ti se otvoriti neke nove poslovne prilike – sve će krenuti u dobrom smjeru.

shimmer fallback

Ribe

Ribe, nastupa vaše razdoblje! Ako si rođena pod ovim znakom, intenzivno ćeš razmišljati o tome u kojem smjeru želiš da ti ide život te ćeš nastojati uspostaviti nove rutine i poznanstva. Htjet ćeš isprobati nešto novo, promijeniti imidž ili otputovati u daleku zemlju.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.