Dobra ili loša ideja?

Stara ljubav zaborava nema: Ovi horoskopski znakovi mogli bi se 2023. vratiti bivšim partnerima

Za neke nova godina znači nove početke, no neki će upravo ovo vrijeme iskoristiti kako bi se vratili svojim starim ljubavima, barem tako predviđaju zvijezde- i to oni koji su rođeni u ova četiri horoskopska znaka

horoskop-bivsi.jpg
Foto: Pexels

Od nove godine dijeli nas manje od dva mjeseca, a godina pred nama za neke će definitivno biti vrijeme intenzivnih i revolucionarnih promjena. Nova godina simbolizira okretanje novog lista u životu i dok za neke to može značiti da će u nadolazećim mjesecima dati prednost novoj ljubavi, za druge to može značiti vraćanje starim navikama.

Image
Astro prognoza

Ljubavni horoskop za studeni: Stižu sudbonosne, ali i turbulentne promjene za sve znakove

A prema astrologiji, za četiri horoskopska znaka postoji velika vjerojatnost da će se pomiriti s bivšim partnerom i dati još jednu šansu svojoj ljubavi - jer, svatko zaslužuje drugu priliku, zar ne? Ipak, vratiti se bivšem partneru velika je odluka i zahtijeva ogromnu snagu karaktera, a ovim će znakovima poći za rukom da vrate svoju nikada prežaljenu ljubav.

Ovan

Obuzet će te nevjerojatan osjećaj nostalgije za stvarima iz prošlosti, pa tako i za starom ljubavi, a prvo tromjesečje 2023. godine moglo bi ti donijeti iznenađujuću ljubavnu aferu i ponovni susret s bivšim partnerom.

Image

Blizanci

Spremna si oprostiti i krenuti dalje, a čak i ako će ti 2023. godina donijeti mnoge prilike za uživanje u ljubavnom životu, do kolovoza bi se mogla vratiti u zagrljaj bivšeg i zaboraviti na sve ostalo.

Image

Lav

Retrogradna Venera u tvom znaku od 23. srpnja do 3. rujna iduće godine može te potaknuti da se vratiš bivšem nakon pažljivog razmatranja. Ipak, ovog si puta u potrazi za ravnotežom i stabilnošću, pa pripazi da i on želi isto.

Image

Strijelac

Tvoj će ljubavni život biti sve samo ne dosadan u 2023. godini i očekuje te puno toga, a tijekom ljeta retrogradna Venera može ti "vratiti" tvog bivšeg - no hoćeš li mu odoljeti ili ne, na tebi je.

Image