Uzbudljiva 2023.

Iznenađenje! Ovi horoskopski znakovi do kraja godine bi mogli dobiti prinovu

Prinova u obitelji uvijek je uzbudljiva vijest, a tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za trudnoću u 2023. jer planeti otvaraju nove prilike za proširenje obitelji

alicia-petresc-c3KZP4azG6g-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Živimo u zanimljivom vremenu, a astrologija može biti jedan od alata s kojima se može otkriti u kojem smjeru će se kretati događaji u svijetu i u našim životima. Astrologija može otkriti je li povoljno vrijeme za promjene, nove početke, vjenčanja ili možda preseljenje. No možda će nekad savjetovati i da se strpljivo čeka, sve ovisi o položaju planeta. Tako može pomoći i oko pitanja koje ljudi imaju vezano za obitelj. Parovi koji su osnovali obitelj često žele uljepšati svoj život potomstvom, a mnogi od njih se pitaju hoće li se u 2023. godini dogoditi trudnoća.

Image
Isplaniraj ga uz pomoć astrologije

Zvijezde predviđaju: Kako svaki horoskopski znak zamišlja vjenčanje iz snova

Prema astrologiji, položaji nekih planeta pokazuju da određeni horoskopski znakovi imaju otvoreniji put prema proširenju obitelji. Peta kuća kreativnosti predstavlja ljubav, seks i ugodu, a povezana je i s trudnoćom te može puno reći o ovom putovanju. Upravo se prema položajima planeta u odnosu na ovu kuću može reći kolike su šanse da se ostvari trudnoća u određenom razdoblju.

Image

Astrologija za 2023. predviđa više sreće nekim znakovima, a koja tri horoskopska znaka ove godine može iznenaditi trudnoća - možeš otkriti u nastavku.

Bik

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku trebaju biti optimistične i krenuti u nove izazove. Uran i Neptun plesat će ove godine s tvojim Suncem i tražiti od tebe da promijeniš rutinu i vidiš širu sliku, a sve to će ti donijeti radost i razna iznenađenja. Ova snažna energija upravo će djelovati na petu kuću koja predstavlja stvaranje, s Venerom koja je vladar ovog znaka koja će također djelovati na ovu kuću.

Osim toga, vrlo je važno da ostaneš otvorena za promjene jer Pluton prolazi kroz desetu kuću koja predstavlja posao i društveni status. Sve ovo može biti vrlo teško za pripadnice ovog znaka jer se teško prilagođavaju promjenama. No ako želiš imati dijete onda je ovo sjajna godina za promjene i prihvaćanje novih izazova.

Image

Škorpion

Ovaj vodeni znak se smatra najplodnijim horoskopskim znakom, a ovo će biti posebno kreativna godina za ove strastvene žene. Veseli planet Jupiter iz sedme kuće partnerstva stvara sreću i rast u petoj kući. Bez obzira jesi li ozakonila svoju vezu ili ne, velika je mogućnost da se dogodi trudnoća. Istovremeno nesebični Neptun djeluje u petoj kući te smanjuje ego i pojačava brižnu, roditeljsku stranu.

Stvaranje doma u kojem se osjećaš ugodno bit će također jedna od želje ove godine, a zbog Plutona koji će prijeći u četvrtu kuću doma dogodit će se transformacije u privatnom životu. Ako želiš toplo obiteljsko gnijezdo i prepuštanje novim okolnostima onda je ova godina idealna za ostvarenje tih ciljeva.

Image

Jarac

Vrijeme je da oslobodiš sebe i činiš čudesne stvari u svom životu! Ekscentrični Uran donijet će nove stvari u petu kuću i unijet će neobičnu romantiku ili iznenađenja. No nema razloga za strah jer će Jupiter donijeti sreću i pomoći ti da otkriješ svoju autentičnost. Ako si u predanoj vezi važno je istražujete nove stvari te se otvarate prema drugačijim iskustvima.

Sve ovo će ti pomoći da postaneš dobar roditelj, a shvatit ćeš da lako učiš nove stvari i ostvaruješ ciljeve. Iako možda neće biti sve kako si zamišljala, planeti će potaknuti plodnost i novu avanturu.

Image