Pazi leđa

Beskrupulozne ljubavnice: Žene ova 4 znaka mogle bi ti ukrasti supruga

Ako se oko tvog dragog mota žena u jednom od ovih znakova, radije drži oči širom otvorene – jer tim je zavodnicama najslađe zabranjeno voće

pexels-cottonbro-4694315.jpg
Foto: Pexels

Pitaš se zašto bi neka žena htjela ukrasti tvog frajera kad ima dovoljno 'riba u moru'? Pa, razloga ima nekoliko. Ponekad je riječ o ljubomori i želji da imamo nešto što ima netko drugi tko se čini sretan. No, ima i žena koje jednostavno nemaju savjesti i rade ono što im se prohtije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Iako se dakako to ne odnosi na sav ženski rod u ova 4 znaka, ako je vjerovati zvijezdama, pripadnice tih znakova sklone su vjerovati kako je trava uvijek zelenija u susjedovom dvorištu. Ako si ti ta susjeda – radije pripazi. Naime, one neće prezati ni pred čim kako bi došle do onog što žele – ili do onog koga žele. Ako su se naumile na zauzetog muškarca, njegova supruga ili partnerica može očekivati dramu epskih razmjera. Ove zavodnice izvadit će sve svoje oružje i igrati van svih pravila, vjerujući u onu kako je u ratu i u ljubavi sve dozvoljeno, pa i razoriti nečiji brak.

Image
Ledeno srce

Oprez, muškarci u ova 4 znaka hladni su kao led

Naravno, sami muževi u ovakvom scenariju nisu nimalo nevini jer za tango je potrebno dvoje, ali zvijezde tvrde kako je ženama rođenim u ova 4 znaka doista teško odoljeti. Dakle, takozvane otimačice vrlo su vjerojatno pripadnice nekih od ovih horoskopskih znakova:

1/5