Zanimljivi događaji

Vesta u Škorpionu za ova tri znaka donijela je ljubav

Vesta je asteroid koji ušao u znak Škorpiona. To za mnoge ništa posebno ne znači, ali je za pripadnike tri znaka donio mnogo toga uzbudljivog na ljubavnom polju

annette-sousa-HW-ep3fC4Kc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Vesta, slavni asteroid koji ima veliki utjecaj na astrologiju, ušao je u znak Škorpiona što će donijeti neke velike promjene za određene znakove Zodijaka. Naime, tranzit Veste kroz znak Škorpiona najviše se osjeća na ljubavnom planu. I iako se ovakva situacija na nebu mogla odraziti na sve znakove Zodijaka, posebno će na „udaru“ biti Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

Image
Pomrčina Mjeseca u studenom

Pun Mjesec donosi nevjerojatne promjene za ova 4 horoskopska znaka

Ako si i ti pripadnica jednog od ta tri znaka, napiši nam jesi li osjetila slatke promjene.

Ovan

Ovan je znak zodijaka koji je poznat po odlučnosti, tvrdoglavosti i strastvenosti, a upravo će ova posljednja osobina pripadnika tog znaka posebno izaći na vidjelo sljedećih tjedana. Ovnovi bi se tako mogli naći u situaciji naglog i intenzivnog zaljubljivanja, ali i upustiti se u zabranjene afere i prevare. Strasti će biti teško kontrolirati, a emocijama se pripadnici ovog znaka neće niti htjeti othrvati.

Rak

Iako pripadnici ovog znaka možda trenutno misle da nisu spremni za nove romantične osjećaje - nitko ih ništa ne pita! Sudeći prema tumačenju astrologa, ovaj tranzit donijet će im naglo zaljubljivanje u nekoga u koga se svakako nisu planirali zaljubiti. I umjesto toga da se zbog toga uznemire, uživat će u novom osjećaju leptirića u trbuhu te se lako prepustiti strastima.

Lav

Za kraj, Lavovi i Lavice u ovom će periodu zasigurno osjetiti ljubav ili barem razviti romantične osjećaje prema nekoj njima posebnoj osobi. Ovaj je tranzit izrazito pogodan kada je riječ o emocijama za ovaj znak, pa se preporučuje ulazak u nove veze ili pak izjavljivanje ljubavi. Uz to, Vesta u Škorpionu Lavovima će donijeti i puno ljubavne sreće, pa će svaki njihov trud da osvoje drugu osobu biti nagrađen uzajamnim osjećajima. Divna vijest, zar ne?