Takvi su, što ćemo

S njima vrijeme sporo prolazi: Najdosadniji horoskopski znakovi

Ako i tebi vrijeme leti i rado bi ga malo usporila, pronađi društvo u nekom od ovih horoskopskih znakova. Oni su na glasu kao najdosadniji pa s njima vrijeme sporije prolazi

sinitta-leunen-PQ6UA7SSAJs-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Dok su neki ljudi prirodno karizmatični i u svakom pa i nepoznatom društvu "plivaju" kao riba u vodi te su rođeni zabavljači pa čim otvore usta iz njih izleti neka šala, drugi su talentirano dosadni. Nisu oni krivi, to je jednostavno tako. Ustvari, zašto da govorimo "oni" kad smo možda to i mi, samo toga nismo svjesni.

Image
Znamo što gledati ovih blagdana

Ho, ho, ho: Koji je savršeni božićni film za svaki horoskopski znak?

Image
Foto: Pexels

Može li čovjek uopće imati svijest o sebi kao dosadnom biću? Ako nam je dosadno samima sa sobom možda smo dosadni i drugima? Ili češće, no što je normalno gledamo u nečiji ispun na šestici dok ta osoba zijeva toliko da više ni ruku ne stavlja na usta? No, da ne kompliciramo o samorefleksiji, pogledajmo što o dosadi kaže astrologija. U nastavku otkrivamo koji su to horoskopski znakovi uz koje i zvijezde zijevaju.

Bik

Kada je u svom elementu, kod Bika do izražaja dolazi njegov prirodni šarm i zahvaljujući tom šarmu, stavit ćemo ga na samo začelje ove ljestvice. No vrlo, vrlo rijetko će se dogoditi da ovaj tvrdoglavi zemljani znak pokuša nešto novo. Ako postoji putovanje na koje ne želi ići, razgovor koji mu se ne sviđa ili osoba do koje mu nije stalo, Bik će tu obvezu, osobu ili situaciju izbjeći. To znači da je malo vjerojatno da ćeš u vezi i prijateljstvima natjerati Bika da izađe iz svoje zone udobnosti, zbog čega će tvoj Bik djelovati pomalo dosadno. Također, ne voli riskirati sa svojim novcem i radije planira sve unaprijed. Osim toga, ako mu se nešto ne da, u stanju je u posljednji tren otkazati planove i ostati ležati na kauču.

Image

Djevica

Djevice jednostavno nisu za dramu i po prirodi su vrlo rezervirane. Teško ćeš ih nagovoriti da učine nešto što je izvan njihove rutine. Obožavaju tu svoju rutinu i vrlo su predvidive. Čak i dosadne. To ih čini vrlo pouzdanim prijateljima, ali ne onima kojeg zoveš kada si željna tulumarenja, zabave i avantura. Kada je u pitanju upoznavanje novih ljudi, Djevice su sramežljive. Introverti koji preferiraju mala društva i koji se osjećaju opušteno samo u krugu dobro znanih ljudi.

Image

Vaga

Zahvaljujući vladavini Venere, Vage su poznate po svojim smirujućim sposobnostima. Nemoj očekivati ​​da će prečesto izlaziti iz zone udobnosti. Vage uživaju u odlascima na nova mjesta i u avanture, ali samo ako je sve pomno isplanirano. Često su toliko praktične da im nedostaje mašte i kreativnosti. Iako bi mogle biti dobre u komunikaciji s drugima, jer su pristojne, odmjerene i taktične, Vage ne vole govoriti o sebi i svojim osjećajima niti s drugima dijeliti svoja razmišljanja, što može rezultirati neugodnim pauzama u komunikaciji, koje baš nitko ne voli ili pak dosadnim razgovorima.

Image

Ribe

Ovom introvertnom vodenom znaku potrebno je puno vremena koje će provesti u vlastitom društvu kako bi napunio baterije. Ribe ne vole velika društva, preferiraju druženje jedan na jedan. No, kada se konačno nađeš s Ribom, može se lako dogoditi da je ona zaokupljena vlastitim mislima pa većinu vremena provede gledajući u daljinu i šuteći. Dosadno, zar ne?
A čak i ako je uspiješ natjerati da ode s tobom na tulum, postoji velika šansa da neće izdržati cijelu noć. Jednostavno će ti u nekom trenutku reći da ide kući i nestati.

Image

Jarac

Jarci su pretjerano ozbiljni. Njima vlada Saturn, što znači da su poznati po tome da im je tradicija, poštivanje običaja i zakona iznad svega. Skloni su se kloniti rizičnog ponašanja, ali i razmišljanja izvan okvira. Kao kardinalni zemljani znak, imaju prirodnu sposobnost vodstva, zbog čega su poznati po radoholičarskim sklonostima i nevjerojatnoj ambiciji. No, zbog toga se također osjećaju krivima ako se previše zabavljaju, što ih sprječava da se opuste. Budući da Jarci imaju tendenciju zadržati ideje i misli svoje za sebe, odaju dojam hladnih, dosadnih i nezainteresiranih ljudi.

Image

Rak

Oni su oni koji se brinu za svakoga. Međutim, njihova potreba da budu odgovorni prijatelji sputava ih u tome da budu ponekad razuzdani. Osim toga, preferiraju dosljednost i stabilnost, što ih čini najmanje avanturistički nastrojenim znakovima zodijaka. Radije bi ostali u udobnosti svog doma umjesto da odlaze u nepoznato.

Što se tiče spojeva i upoznavanja novih ljudi, nepredvidivost izaziva veliku tjeskobu kod ovog opreznog vodenog znaka, što znači da vjerojatno neće riskirati i izložiti se opasnosti.
Rak će ti dosaditi svojom pretjeranom brigom. Primjerice, dok ti razrađuješ planove o putovanju, Rak će pokvariti raspoloženje i ubiti entuzijazam iznoseći argumente zašto je to loša ideja.

Image