Od 11. travnja do 7. svibnja

Turbulentno razdoblje: 4 znaka koje će Venera u Blizancima najviše pogoditi

Planet ljubavi, odnosa i ljepote - moćna Venera - od 11. travnja do 7. svibnja je u znaku Blizanaca, a na koga će ovaj astrološki događaj najviše utjecati otkrij u nastavku.

profimedia-0358275233.jpg
Foto: Profimedia.hr

Moćna Venera - planet ljubavi, odnosa i ljepote od danas je u šarmantnim, ali prevrtljivim Blizancima te će se ovdje zadržati sve do 7. svibnja. Ovaj tranzit Venere u Blizancima 11. travnja 2023. utjecat će na sve nas. Međutim, neki horoskopski znakovi mogu osjetiti ovo uzbudljivo razdoblje intenzivnije od ostalih.

Image
Mjesečna prognoza

Mjesečni horoskop za travanj 2023. - stiže izazovni period, od punog Mjeseca do retrogradnog Merkura

Naime, Saturn u Ribama bit će u aspektu s Venerom u Blizancima, što može uzrokovati turbulencije u prvoj polovici tranzita, ali bi nam također moglo pomoći da steknemo bolji uvid u ono što nam je potrebno za naše odnose.

shimmer fallback

Međutim, kada se Venera odmakne od Saturnovih 'kandži', mogli bismo vidjeti promjenu u dinamici naših odnosa, posebno jer nam Venera daje prilike za učinkovitiju komunikaciju. Stoga, budi iskrena prema svom partneru, ali i prema sebi jer kada Merkur krene retrogradno krajem travnja, sve će izaći na vidjelo!

A na koga će Venera u Blizancima imati najveći utjecaj - otkrij u nastavku.

Blizanci

Sada kada se Venera vraća u tvoj znak, kao da ćeš osjetiti kulminaciju životnih lekcija. Spremna si krenuti u novu avanturu dok dočekuješ ovaj tranzit, a sljedećih nekoliko tjedana bit ćeš vrlo usredotočena na energiju veze, bilo ljubavnu, obiteljsku ili prijateljsku.

Postat će važno naučiti (bolje) nositi se s bolnim situacijama, ali i osvjestiti koliko si na mnoge načine 'zacijelila' u posljednjih nekoliko godina. Ovaj tranzit možda će za tebe biti turbulentno razdoblje, ali iz svega ćeš izaći snažnija: naučit ćeš više o sebi i uvidjeti svoj potencijal. Venera u tvom znaku otvara mogućnosti za ljubav i romantiku, ali je ujedno važan podsjetnik da ne žuriš.

shimmer fallback

Djevica

Uspjeh i moć idu ruku pod ruku s ovim tranzitom, a za tebe Venera u Blizancima donosi nevjerojatnu inspiraciju, obilje i nove strasti, a to će se posebno odnositi na tvoj profesionalni život, odnosno na znanje i intelektualnu ekspanziju.

S druge strane, početak tranzita donosi izazove u odnosima, stoga svakako trebaš poraditi na svojoj komunikaciji. Bez obzira na moguće turbulencije u ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima, ovo će biti dobar period za tvoju karijeru. U svakom slučaju, počet ćeš više razmišljati o ciljevima u karijeri te ćeš se u ovom području osjećati sigurno, za razliku od odnosa s bližnjima.

shimmer fallback

Strijelac

S ovim tranzitom koji donosi sklad tvoju kuću partnerstva, spremna si zakoračiti u sljedeću fazu kada je u pitanju ljubav. Bit ćeš više usredotočena na obnovu iznutra i primjenu onih lekcija iz retrogradnog tranzita Venere u Blizancima od prije nekoliko godina. Sve se to može dogoditi u prvoj polovici tranzita ako uključiš iscjeljivanje u svoju rutinu.

Međutim, s Merkurom koji je spreman za retrogradni hod u Biku krajem mjeseca, očekuj da ćeš doživjeti neki 'deja vu' u vezi sa starim ljubavima. I iako si od tad naučila mnoge lekcije, velike su šanse da će te stari odnosi, odnsono prošlost povući nekoliko koraka unatrag. Osim toga, ovo razdoblje trebala bi također shvatiti kao znak da usporiš. Iako voliš avanture i promjene, do svibnja bi se trebala usredotočiti na rutinu, jednostavne stvari i puno manje izlaziti iz svoje zone komfora.

shimmer fallback

Ribe

Dobrodošla u razdoblje životnih lekcija: ostatak mjeseca učit ćeš kako izgraditi granice u odnosu (bilo ljubavnom, obiteljskom ili profesionalnom), ali i kako se odreći starih navika. Sada, kada Venera ulazi u znak Blizanaca, spremna si primijeniti ono za što se priprema Saturn u tvom znaku. Ako si u vezi ili braku, bit će ti posebno izazovno komunicirati s partnerom tijekom prve polovice ovog tranzita.

Međutim, također ćeš intenzivnije osjećati trenutke radosti i osjećaj postignuća. Kreativno, mogla bi doživjeti pravo nadahnuće i zaljubiti se u svoje projekte. Energija Blizanaca možda ti donosi veće izazove kad su u pitanju ljubav i odnosi, ali isto tako ćeš postati strastvenija i motivirana za stvaranje novih uspjeha i izgradnju dodatnih postignuća.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.