Izlazi 25. rujna

Stiže nam mladi Mjesec i donosi priliku za nove početke - evo kako će utjecati na svaki znak

Mladi nas Mjesec očekuje 25. rujna, a sa sobom donosi brojne uzbudljive stvari. U nastavku provjeri kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

profimedia-0603829720.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljeto je gotovo, Merkur je retrogradan, a iako se čini da rujan sa sobom ne donosi ništa uzbudljivo kada je u pitanju astrologija, rujanski mladi Mjesec nekim će horoskopski znakovima donijeti nove početke i priliku da pronađu ravnotežu. Mladi Mjesec u Vagi izlazi 25. rujna i na svakoga će utjecati drugačije, pa tako i na svaki pojedini horoskopski znak.

Image
Četiri znaka najviše će osjetiti njegove učinke

Retrogradni Merkur počinje 9. rujna: Evo na koje će znakove najviše utjecati

Samo nekoliko dana nakon jesenskog ekvinocija, Sunce i Mjesec će se poravnati na teritoriju Vage, formirajući ovomjesečni mladi Mjesec. Ova lunacija dovest će do želje za povezivanjem, pa će mladi Mjesec u Vagi biti lijepo vrijeme za početak suradnje i unošenja ravnoteže u naše živote.

Međutim, ova se lunacija događa tijekom retrogradnog Merkura (a svi znamo da to nije idealno razdoblje za započinjanje novih stvari), stoga je važno da svemu pristupaš s oprezom.

Image
Foto: Unsplash

Uz to, mladi Mjesec bit će okrenut prema Jupiteru, planetu obilja i uživanja, a utjecaj Jupitera mogao bi pojačati ili preuveličati naše osjećaje, dok bi retrogradni Merkur mogao pomutiti naša razmišljanja. A u nastavku provjeri što svaki horoskopski znak može očekivati od mladog Mjeseca koji je pred nama.

Ovan

Ovog mladog Mjeseca budi otvorena jer će se tvoji odnosi s drugima itekako razvijati. Ako već imaš nekog posebnog u svom životu, ovo vam je prilika da se dodatno povežete, a ako si slobodna, uskoro bi netko novi mogao ući u tvoj život, a mogla bi i konačno shvatiti koje su to kvalitete koje su ti važne kod potencijalnih partnera.

Image

Bik

Jesen je službeno tu, a mladi Mjesec donosi ti savršenu priliku za promjenu i sada možeš postati najbolja verzija sebe. Okreni novi list, posveti se sebi i usredotoči se na bolju ravnotežu između posla i privatnog života, a mladi Mjesec donijet će ti svu inspiraciju koja ti je potrebna na ovom putu.

Image

Blizanci

Mladi Mjesec u rujnu ponovno će zapaliti iskru inspiracije u tvom životu, stoga dobro iskoristi ovo vrijeme. Romantika i flertanje se zahuktavaju, pa je sada savršeno vrijeme da svoj ljubavni život dovedeš na novu razinu, a ovo je također najbolje vrijeme i za neke kreativne pothvate.

Image

Rak

Sada kada ulazimo u hladniju polovicu godine, uživat ćeš u toplini svoga doma i u svom sigurnom prostoru. Ovaj mladi Mjesec inspirirat će te da svoj dom pretvoriš u ugodno utočište u koje će svi tvoji bliski prijatelji rado dolaziti i u kojem ćeš moći uživati u ovim hladnim danima koji su pred nama.

Image

Lav

Zahvaljujući retrogradnom Merkuru koji je malo poremetio komunikaciju između tebe i drugih, mladi Mjesec pomoći će ti da izgladiš sve probleme. Ponovno se poveži s ljudima oko sebe, a moglo bi doći i do nekih novih veza, kako onih prijateljskih, tako i onih ljubavnih.

Image

Djevica

Ovaj mladi Mjesec osvjetljava tvoj financijski sektor, pa je to sjajna prilika da počneš štedjeti, ali i da sa svojim nadređenima porazgovaraš o svojoj plaći. Budi svjesna svojih vrijednosti i nemoj pristajati na ništa manje.

Image

Vaga

Ovaj je mladi Mjesec u tvom znaku pa prigrli svoje želje i sebe stavi na prvo mjesto. Ne brini o tome što će drugi ljudi misliti o tebi - sada je vrijeme da kreneš ostvarivati svoje ciljeve. Usredotoči se na stvari koje želiš postići i ostvari sve što si si zamislila.

Image

Škorpion

Mladi Mjesec u rujnu daje ti savršenu priliku da se ponovno povežeš sama sa sobom i napuniš baterije. Umjesto da radiš velike planove, očisti svoj raspored i daj si malo vremena da se opustiš, odmoriš i budeš sama sa sobom. Nakon toga bit ćeš spremna na sve.

Image

Strijelac

Izađi van i zabavi se, jer to je ono što ti ovog mjeseca treba. A zahvaljujući mladom Mjesecu u tvojoj kući prijateljstva, osjećat ćeš se povezano sa svima koji su ti dragi. Osim toga, ovo je savršena prilika i da se ponovno povežeš s nekim starim prijateljima.

Image

Jarac

Iako se retrogradni Merkur možda petlja u tvoju karijeru, mladi Mjesec je tu da te podsjeti na neke uzbudljive prilike koje te čekaju. Sada je pravo vrijeme da se fokusiraš na svoj poslovni život i da napraviš neki plan za idućih šest mjeseci kojeg ćeš se držati.

Image

Vodenjak

Ovog mladog Mjeseca otvori svoj um i prihvati i neke druge poglede na svijet, ne samo svoje. Nemoj svemu pristupati kao sveznalica i daj si priliku da naučiš neke nove stvari.

Image

Ribe

Mladi Mjesec u rujnu donosi ti priliku za početak iscjeljivanja. Stupi u kontakt sa svim svojim emocijama koje su ti se nakupile i oslobodi ih. A povezivanje s voljenom osobom kojoj vjeruješ moglo bi ti pomoći u tome.

Image