Ljubavna predviđanja

Veliki ljubavni horoskop za 2023.: Tko će 'procvjetati', a tko prekinuti vezu?

Što kažu zvijezde - kome će u 2023. ići u ljubavi, a tko će prekinuti s partnerom? Donosimo godišnji ljubavni horoskop za svih 12 znakova.

profimedia-0205233059.jpg
Foto: Profimedia

Svaka je godina prilika za ljubav, no možda ti 2023. u tome bude posebna. Ljubavnici kozmosa, poznatiji kao Venera i Mars nekim će horoskopskim znakovima donijeti više sreće, dok će se retrogradna Venera - što se događa jednom godišnje - vrtjeti oko Lava, i to taman tijekom sezone ljetnih godišnjih odmora.

To će Lavu, koji je i inače vatren znak, dati samouvjerenosti, no ne i previše. Pa ako si osoba pod znakom Lava, možda ti je dosad ego stvarao problem u vezama, no to bi se moglo promijeniti.

Image
Zvijezde na tvojoj strani?

Opa! Ova tri horoskopska znaka u 2023. imaju velike šanse za trudnoću

Nije Lav jedini koji će 'procvjetati'. U nastavku donosimo veliki ljubavni horoskop za 2023. za svih 12 znakova. Saznaj što su ti zvijezde namijenile - hoće li ti ići na ljubavnom planu ili ćeš ipak trebati još malo pričekati?

Image
Foto: Pexels

Ovan

Veljača je na glasu kao mjesec ljubavi, a upravo će tada Ovnovima krenuti u ljubavi. Oko 20. veljače Venera bi trebala biti na tvojoj strani pa te učiniti odvažnijom, privlačnijom i hrabrijom. Puni Mjesec u Veljači dodatno će 'rasplamsati' strasti i potaknuti te da se zbližiš s nekim, ali i da jasno kažeš što očekuješ od partnera. Propustiš li priliku u veljači, svibanj je prilika za popravni jer ćeš u kasno proljeće biti posebno samouvjerena i zaljubljiva. Tijekom ljeta bi mogla shvatiti da treba usporiti i postupno razvijati odnos. Ovnove će ova iskustva nadahnuti da u 2023. zrelije sagledavaju odnose te da u procesu pronalaska partnera ne zanemaruju sebe i svoje potrebe.

Image
Foto: Profimedia

Bik

Bikovima se u 2023. smiješi sreća. Ako si rođena pod ovim znakom, 'favorit' si zvijezda što se tiče ljubavi. Senzualna vladarica Venera pozitivno će utjecati na tebe 16. ožujka i dati ti poletnu energiju. Osim toga listopad će ti biti posebno sretan mjesec pa bi krajem listopada mogla uživati u ljubavnim trenucima. Onima u vezi tad će se rasplamsati strasti.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Blizanci će već početkom godine biti kao preporođeni. U novu godinu će zakoračiti sa svježim pogledom na ljubav, i to zahvaljujući Veneri. U travnju bi mogla imati velike šanse za početak neke romantične priče i tad ćeš biti puna šarma i svjesna što želiš. Ne iskoristiš li tu priliku, listopad je tvoj mjesec za pronalazak 'Savršenog'. Samo ćeš trebati pažljivije gledati.

Image
Foto: Pexels

Rak

Početkom siječnja mogla bi se odvažiti na preslagivanje svojih prioriteta i promišljanje o mogućoj romansi. Za nešto ozbiljnije pričekat ćeš do proljeća kada ćeš odisati strašću i doslovno okrenuti novi list u ljubavi. Tu vedrinu i otvorenost mnogi će primijetiti, a upravo bi tada mogla započeti vezu. Tijekom ljeta ćeš je razvijati, a ako već imaš partnera, ljetni će vas mjeseci ojačati i ponukati vas da racionalno preispitate odnos. Listopad će se za Rakove biti 'nabijen' strašću.

Image
Foto: Unsplash

Lav

Lavovi će u 2023. imati velike ljubavne šanse, posebice u ljeto. No, strasti bi ti se mogle uzburkati već krajem veljače kad Mjesec uđe u tvoj znak. Proljeće će i na tebe dobro utjecati pa bi mogla biti sklona koketiranju i novim iskustvima. U travnju ćeš poželjeti stalno izlaziti i biti među ljudima. Dakle, od travnja ti se piše dobro na ljubavnom planu, posebno ako si solo.

Image
Foto: Unsplash

Djevica

Djevice bi mogle 'blistati' već od siječnja i biti pune romantike, sklada i samouvjerenosti. U veljači bi mogla nekoga zavoljeti, a posebno ćeš planuti u listopadu kad bi tvoja strast mogla biti na najvišoj razini.

Image
Foto: Unsplash

Vaga

Vage, ovih dana drži oči otvorenima. Već bi na dočeku Nove godine mogla upoznati nekog prema kome ćeš gajiti interes te se početi dopisivati. Upravo je siječanj pravo vrijeme za okretanje novog lista, a to ponajviše vrijedi za Vage. Zvijezde poručuju da srpanj i kolovoz nisu dobro vrijeme za ulaženje u veze, niti donošenje velikih odluka u postojećoj vezi nego da je za to bolje pričekati 14. listopada kad bi ti se sreća na ljubavnom planu napokon mogla osmjehnuti.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

Za sreću u ljubavi Škorpioni bi trebali pričekati ožujak. Ako si solo tad bi mogla naletjeti na nekog posebnog, a ako si u vezi, ožujak će ojačati predanost partneru. Imat ćete osjećaj da se potpuno razumijete i da vam je bolje nego ikad prije. U prosincu 2023. bit ćeš pak puna strasti, a za to će biti 'kriva' Venera u tvom znaku.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

U veljači i ožujku Strijelci bi se mogli poželjeti malo ljubavi, romantike i strasti. Tad ćeš biti otvorena prema novim ljudima i iskustvima, razgovorljiva i vrckasta. Uz to, zvijezde su na tvojoj strani i krajem rujna kad ćeš tragati za nježnim dodirom i povezanošću. Iako, dakle, imaš šanse već u veljači, one će biti još već u drugom dijelu godine.

Image
Foto: Unsplash

Jarac

Jarčevima se sreća u ljubavi smiješi sredinom svibnja jer će se tada osjećati ispunjeno i puno elana. Ljeto bi ti također moglo biti uspješno, a mnoge upravo tada čekaju zaruke i sretne vijesti o prinovi. Posebno će radostan biti kraj godine.

Image
Foto: Unsplash

Vodenjak

Od 2. do 26. siječnja na svakom bi te koraku mogla čekati prilika za ljubav. Oni koji su trenutno u ne baš sretnim vezama, u ljeto ili drugom dijelu godine mogli bi shvatiti da je prekid najbolja opcija te odvažno okrenuti novi list. To neće biti lako, no dugoročno će se isplatiti. Oni koji su zadovoljni vezom u kojoj se nalaze, imat će solidnu godinu, bez nekih većih izazova.

Image
Foto: Unsplash

Ribe

Već sljedeći tjedan mogla bi biti ispunjena romantikom, a sve do 20. veljače zračit ćeš pozitivnom energijom što će drugi također primijetiti. To je prilika za nova poznanstva i početke. U ožujku ćeš pak dobiti priliku za učvršćivanje tog odnosa, dok ćeš početkom listopada otići stepenicu iznad i pomišljati o vjenčanju i zajedničkoj budućnosti. Bilo da si još solo ili već imaš nekoga, listopad bi ti mogao biti ljubavna prekretnica.

Image
Foto: Pexels