Nije svima najljepše doba godine

Nemaju sreće: Prosinac će biti loš mjesec za ova tri horoskopska znaka

Za neke horoskopske znakove ovaj prosinac će biti posebno nesretan jer ovo veselo blagdansko ozračje (i vladavina Strijelca) idu protiv njihovih unutarnjih osjećaja i želja

profimedia-0573160273.jpg
Foto: Profimedia.hr

Lampice, ukrasni papir i blagdanska glazba sada su dio naše svakodnevice. Sve oko nas svjetluca i poziva na radost i tako će biti do proslave Nove godine. Iako je ovo vrlo uzbudljiv period, za neke ljude je ipak stresan. Pokloni u zadnji čas, debele zimske jakne i planovi za blagdane mogu donijeti puno nervoze.

A prema astrologiji, tri horoskopska znaka ovaj prosinac će biti posebno nesretna jer ovo veselo blagdansko ozračje (i vladavina Strijelca) idu protiv njihovih unutarnjih osjećaja i želja.

Image
Blagdansko vrijeme

Najveći obožavatelji Božića: Ovi horoskopski znakovi najviše uživaju u blagdanima

Dok Sunce prolazi kroz promjenjivog Strijelca, a trajat će sve do 21. prosinca, svi će biti ohrabreni i istraživati nove horizonte kroz znanje, mudrost i dijeljenje osobne istine. Ovo razdoblje će ponuditi avanturu i vrlo lagan period.

Image

Vrijeme vladavine Strijelca je vrijeme za uživanje bez obzira na posljedice u budućnosti, ali upravo je ovo razlog zašto sljedeća tri znaka neće previše uživati, već će se osjećati poprilično nesretno u blagdanskom periodu.

Bik

Pripadnici ovog zemljanog znaka u prosincu će morati postavljati granice. Iako ovo zvuči teško, može im pomoći da stvore više slobode i prostor za rast. Kako Sunce prolazi kroz osmu kuću ovaj mjesec, poziva te da razmisliš kako se prikazuješ drugim ljudima. Ako jasne granice nisu postavljenje u tvojoj ljubavnoj vezi onda je pravo vrijeme za to. Također ćeš morati preispitati svoju pouzdanost. Iako uvijek voliš pomagati drugim ljudima, ponekad ti to donosi više štete nego koristi. Ovaj mjesec budi oprezna s voljenim ljudima i pazi na nezdrava ponašanja u svojoj blizini.

Image

Rak

Ovaj mjesec se trebaš fokusirati na navike, posao i rutinu. Kako je Mjesec vladar tvog znaka vrlo je važno da budeš fleksibilna i slobodna u svakodnevnom životu, ali ipak trebaš imati određenu strukturu u svom životu. Neće svaki dan biti isti, ali mali rituali su vrlo važno za tebe jer ćeš tada moći najbolje funkcionirati. Stoga ako misliš da ti je potrebna disciplina u životu sada je najbolje vrijeme za njezino uvođenje. No budi sigurna i da ostavljaš dovoljan prostor za fleksibilnost jer se tvoje najveće avanture događaju u najobičnijim trenucima.

Image

Jarac

Vrijeme je da ponovno napuniš svoje baterije jer Sunce prolazi kroz tvoju dvanaestu kuću izolacije i povlačenja. Prije nego počne tvoja vladavina ohrabri se i uvedi promjene u svoje navike i rutinu. Uživaš u avanturi i slobodi iza zatvorenih vrata pa nemoj ustručavati i kreni na putovanje, čak i sama. Sada je vrijeme da se oslobodi tvoj potencijal, a to znači da trebaš zaroniti duboko u sebe. Sada je pravo vrijeme da se oslobodiš loših navika i zamijeniš ih sa zdravima. Vrijeme je da otkriješ što ti sve smetu u životu, a kada dođe vladavina tvog znaka osjećaš ćeš se ponovno dobro.

Image