Tamna strana horoskopa

Možda ih se bolje kloniti: 4 'najopasnija' horoskopska znaka

Otkrij s kojim bi znakovima trebala biti na oprezu, ali i spada li i tvoj među najopasnije i najmračnije ili si ipak dobrica koja svijet čini boljim

molly-blackbird-a-xEUwYSPLw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Horoskop nudi uvid ne samo u naše površne hirove i sklonosti, već i u naše mračne strane kojih možda nismo svjesni. Otkriva nam to tko je među nama najopasniji, a statistika se u ovom slučaju slaže s horoskopm.

Image
Upoznaj neprijatelja

Zodijački 'neprijatelji': S ovim horoskopskim znakovima ćeš se najprije posvađati

Naime, uz pomoć baze podataka o serijskim ubojicama Killer.Cloud sastavljen je popis od 488 serijskih ubojica, kategoriziranih po horoskopskim znakovima, pri čemu je utvrđeno da je Jarac nedvojbeno najopasniji znak zodijaka. Discipliniran, izuzetno karijeristički nastrojen, strog i isključiv, ovaj je znak ujedno spreman počiniti teške zločine - od organiziranog kriminala do ubojstava. No, nije jedini od kojeg bi ti trebala klecati koljena.

Image
Foto: Pexels

U nastavku ti otkrivamo koji su to najopasniji horoskopski znakovi te zločince koji su rođeni u njima. S obzirom da smo već spomenule najopasnijeg, počet ćemo s njime, a ti u nastavku otkrij spada li i tvoj znak među najopasnije i najmračnije ili si ipak dobrica koja svijet čini boljim.

POGLEDAJ VIDEO: Kako uspješno postaviti granice u odnosima?

Jarac

Jarac je kardinalni zemaljski znak kojim vlada Saturn. Osobe rođene u ovom znaku su motivirane, marljive, tvrdoglave i gotovo potpuno okupirane izazovima i disciplinom.

Prema podacima koje je prikupila stranica Astrology Zodiac Signs, Jarci možda ne čine najveći postotak ozloglašenih kriminalaca, no daleko su najsmrtonosniji, što je, na neki način, još strašnije.

Na primjer, Harold Shipman bio je britanski liječnik opće prakse za kojeg se vjeruje da je ubio 250 svojih pacijenata između 1975. i 1998. Al Capone, Phil Spector i Joaquin "El Chapo" Guzman, braća su po horoskopu - svi Jarci. S jedne strane, biznismeni, marljivi ljudi, s druge strane muškarci odgovorni za mnoge smrti.

Imaš li Jarca u natalnoj karti, to ne znači nužno da ćeš završiti iza rešetaka, ali sugerira da imaš tamniju stranu, no što misliš. Lao Tse je rekao: "Poznavati druge je inteligencija, poznavati samog sebe prava je mudrost. Kontrola drugih je snaga, kontrola sebe samog prava je moć". Jarčice, bilo bi mudro držati razinu stresa i emocije pod kontrolom, sebe držati pod kontrolom.

Ribe

Kako najempatičniji od vodenih znakova može biti i jedan od najopasnijih? Ribe su eskapisti koji se često povlače u svijet fantazije kako bi se nosile sa svojom osjetljivošću. Ribama vlada Neptun, planet snova i zabluda. U svom najopasnijem izdanju, energija Riba je destruktivna, tajnovita i jako pesimistična. Ranjene i povrijeđene Ribe sklone su očajavanju i žestokoj ljutnji koja se može pretočiti u nasilne fantazije o osveti ili dominaciji.

Ako je itko sklon zločinima iz strasti, to su Ribe. Ovi hiperemocionalni znakovi prvo nešto naprave pa tek onda "uključe glavu". Budući da su njihove emocije intenzivne, Ribe ih teško mogu obuzdati, što ovaj znak čini jednim od najopasnijih. Osim toga, sklone su i nasilju prema sebi, koristeći opojne droge ili "ubijajući " se u alkoholu. Sanjive i nježne Ribe vrlo lako mogu izguvutu kontrolu, a onda na vidjelo dolazi njihova mračna tama, sve ono što skrivaju u dubinama. Jedan od najvećih nacističkih zločinaca, Adolf Eichmann bio je Riba, baš kao i Osama bin Laden te američki serijski ubojica Richard 'noćni vrebač' Ramirez. Ovaj posljednji osuđen je za 13 ubojstava. Bio je dvostruka riba.

Škorpion

Škorpionom vlada mračni Pluton, a tamna strana Škorpiona očituje se u potencijalnim paranojama, toksičnoj seksualnosti, opsjednutosti, sklonosti kontroliranju i težnji za moći pod svaku cijenu. Škorpioni su vješti u zavođenju i iskorištavanju drugih (osobito zato što su svjesni svoje moći), što objašnjava kako i zašto je višestruki ubojica Charles Manson uspio stvoriti kult i sljedbenike nagovoriti da brutalno ubiju mladu glumicu Sharon Tate koja je sa suprougom Romanom Polanskim čekala dijete te još četvero ljudi. Vlad Tepeš, poznat ikao Vlad Nabadač iliti Vlad III. Drakula, također je rođen u znaku Škorpiona.

Strijelac

Dobronamjerni Strijelac ima puno mračniju stranu, no što bi htio priznati. Iako izvana karizmatičan i strastven, ovaj znak te osobine može zloupotrijebit, ako se tako odluči. Proganja ga stalni nemir, što ga može nagnati na opake nesmotrene poteze.

Uzmimo za primjer Teda Bundyja. Ovaj privlačan, šarmantan muškarac mamio je žene svojom bezazlenom pojavom, a onda ih brutalno ubijao. Priznao je ukupno 30 ubojstava, no strahuje se da bi ukupni broj njegovih žrtava mogao biti puno veći. Tu je i jedan od napoznatijih svjetskih kriminalaca Pablo Escobar, kolumbijski kralj droge kojeg se sumnjiči da je sa svojim suradnicima odgovoran za smrt više od tisuću policajaca te da je svoj rodni grad Medellin, drugi po veličini u Kolumbiji, pretvorio u prijestolnicu ubojstava.