Tip djevojke po horoskopu

Koketna ili odana: Horoskop otkriva koji si tip partnerice u vezi

Brižna ili neovisna - tvoj ti horoskop može otkriti koji si tip djevojke u vezi, odnosno jesi li sebična partnerica ili ona koja je spremna žrtvovati vlastiti komfor zbog partnera

tipdjevojke-horoskop.jpg
Foto: Unsplash

Naš nam horoskopski znak može reći puno toga o nama samima, o našoj osobnosti, našem životu, ali i našem ljubavnom životu i tome kako se ponašamo kad smo u vezi.

Image

Horoskop otkriva kakav si tip bivše - 3 najgora i 3 najbolja znaka nakon prekida

Biti najbolja djevojka koja možeš biti je nešto čemu svi teže, ali svi imamo svoje individualne snage kada su u pitanju veze. Neki od nas su bolji slušatelji, neki su bolji u tome da zabavljaju svoju bolju polovicu, a neki jednostavno znaju kada ostaviti svoje partnere na miru.

Od Riba koje su zaljubljene u ljubav i divne djevojke, do Bika koji se ne voli igrati tuđim osjećajima i ozbiljan je kada su u pitanju romantične veze, u nastavku saznaj kakva si djevojka prema horoskopskom znaku.

Ovan

Privučena akcijom i neovisnošću, u svoj odnos unosiš istu vrtoglavu energiju i dinamičnu prirodu. Iako si izvana čvrsta, tvoja unutarnja nevinost preuzima važnost kad je u pitanju "dejtanje". Voliš kemiju i romantiku koja dominira ranim dijelom veze, a jednom kada se zaljubiš, možeš biti izuzetno razumna, pogotovo ako se i druga osoba brine o tebi i tvojim potrebama.

Bik

Druželjubiva i prijateljski nastrojena, voliš dobar život, a kada su u pitanju izlasci, vrlo si ozbiljna i ne voliš se igrati s tuđim osjećajima. Odana si i očekuješ istu predanost koju si spremna dati. Jednom kada pronađeš pravog muškarca, nećeš oklijevati žrtvovati vlastite potrebe za potrebe svoje bolje polovice.

Blizanci

Ti voliš biti zaljubljena i iako voliš koketirati, vjerojatnost da ćeš biti nevjerna u vezi vrlo je mala. Jednom kada pronađeš muškarca koji može pratiti tvoj briljantan smisao za humor, neprestano brbljanje i duhovitost, sigurno ćeš se zaljubiti u njega, a i on u tebe.

Rak

Vrlo si intuitivna i osjetljiva duša i jedan od najbrižnijih horoskopskih znakova. Tvoje izvrsne komunikacijske vještine nešto su zbog čega te tvoj partner zaista cijeni. Zbog svoje ljuske raka u početku se činiš sramežljivom, ali kad pronađeš žilavog, ali nježnog muškarca koji može vladati tvojim srcem, bit ćeš sretna i u potpunosti predana njemu.

Lav

Ljubav tjera svijet da se okreće, a ti to dobro znaš. Vrlo si vjerna i muškarca možeš osvojiti samo toplinom i velikodušnošću koju posjeduješ. Cijeniš osjećaj da si cijenjena i voljena u svakom trenutku, ali ne zaboravi s vremena na vrijeme usmjeriti ovu pažnju na svog partnera.

Djevica

Sentimentalna si i romantična kad to želiš biti, ali zbog tvoje praktičnosti tvoja glava vlada tvojim srcem i ne dopušta ti da se slijepo zaljubiš. Inteligentna i oštroumna, hladno ćeš promatrati i pamtiti male stvari te s vremena na vrijeme propitkivati izjave i postupke svog partnera - sve dok ne budeš uvjerena da je riječ o ljubavi.

Vaga

Izbirljiva si što se tiče izbora muškaraca, i to nije loše. Budući da si i sama tako uravnotežena i lijepa duša, prirodno je da će ti trebati vremena da pronađeš nekoga s kim se zaista možeš povezati. U vezi težiš savršenoj ravnoteži i harmoniji i nisi ona koja bježi od dobre rasprave - tvoje šarmantne vještine razgovora ostavljaju tvog ljubavnika u čudu.

Škorpion

Vjerna do srži, gotovo da si ovisna o ljubavi. Ipak, strah od slomljenog srca sprječava te da joj se potpuno predaš. Međutim, nakon što se odlučiš na taj korak, ulijevaš osjećaj intenziteta u odnos koji zaokuplja tvog partnera. Tvoje samopouzdanje, seksualnost i ambicija atributi su koji te čine nevjerojatnom djevojkom.

Strijelac

Uvijek optimistična, uvijek uspijevaš vidjeti pravi potencijal u svom partneru. Tvoja beskrajna potraga za avanturom i slobodom čini te u najmanju ruku zanimljivom djevojkom. U tebi postoji dječja nevinost koja očarava svakog muškarca, ali tvoja žestoka potreba za neovisnošću ponekad ih odvraća od mogućnosti da brinu o vama. Međutim, kad pronađeš pravu ljubav, ne oklijevaš u tome da se skrasiš jednom zauvijek.

Jarac

Ti si zastrašujuća kada je u pitanju "dejtanje" i potrebno je mnogo da bi se vezala za nekoga. Svaki muškarac koji ima zadovoljstvo izlaziti s djevojkom Jarcem mora i sam biti snažan i neovisan jer su to osobine s kojima je tvoj znak rođen. Iako nisi osoba koja dominira u vezi, sigurno nećeš pristati na nešto što ti se ne sviđa.

Vodenjak

Uspijevaš u emocionalnoj i svjesnoj vezi koja se može uspostaviti s tvojim partnerom. Tvoja kreativna strana i oštroumni intelekt blistaju u razgovoru, a druge oko tebe očarava tvoja jedinstvena osobnost. Kao ljubavnik, uvijek možeš biti nepredvidljiva - što uvijek čini stvari zanimljivim.

Ribe

Sramežljiva si i romantična i voliš ideju zaljubljenosti. Tvoja ti mašta omogućuje da razmisliš o svim potencijalima koje odnos ima. Tvoja osjetljiva duša omogućuje ti da budeš divan i pouzdan ljubavnik, ali pripazi da ne budeš previše ranjiva jer bi pogrešan ljubavnik mogao iskoristiti tvoju stalnu ljubaznost.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.