Tvrdoglavi i nepokolebljivi

Vole biti u pravu: Ovi znakovi će teška srca priznati da su pogriješili

Svatko bi trebao moći primiti konstruktivnu kritiku i kad je potrebno, priznati da je pogriješio. No ovim horoskopskim znakovima preuzimanje odgovornosti noćna je mora. Oni ne vole priznati da su u krivu...

icons8-team-r-enAOPw8Rs-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Nema gore od situacije u kojoj je osoba svjesna da jed pogriješila, no ne želi priznati propust. Za vlastitu grešku okrivljuje druge ili sve pripisuje okolnostima koje nisu na njenoj strani. Ti takvu osobu svim silama želiš ponukati da se ispriča i da se ta priča završi, no ona je tvrda kao kamen i preteško joj je reći 'oprosti'. Misli da će tako pokazati svoju ranjivost i izgubiti autoritet pa glume nedodirljivog.

Izgleda da i astrologija ima prste u tome hoće li osoba biti sklona prihvaćanju grešaka ili ne. U nastavku saznaj koji to horoskopski znakovi izbjegavaju preuzimanje odgovornosti.

shimmer fallback

Škorpion

Vodeni znak Škorpion ima tvrdoglave crte i teško će sam sebi priznati da je pogriješio. Drže se svojih mišljenja i do zadnjih atoma se bore za svoje stajalište. Žele biti dominantni i nepokolebljivi pa rijetko kad ćeš od Škorpiona: 'oprosti, pogriješio/la sam'.

shimmer fallback

Bik

I Bikovi su tvrdoglavi pa nisu dobri u prihvaćanju kritika – makar one bile konstruktivne. Bikovi su vjerni svom mišljenju i ne daju se od njega što može biti nezgodno i ispasti nepristojno. Čak i kad znaju da su u krivu, ne žele to priznati nego se izmotavaju ili sve svaljuju na druge. Bikovi, iz svojih biste grešaka trebali učiti, a ne ih opovrgavati.

shimmer fallback

Vodenjak

Iako Vodenjak nije tvrdoglav poput Bika, ovaj vodeni znak ne voli izlazak iz zone komfora. Umjesto toga sve čine kao 'po špranci', a to znači da baš i nisu snalažljivi u trenucima kad nešto krene nizbrdo. Teška srca će priznati da su pogriješili i dat će sve od sebe da druge nagovore da se priklone njihovom stajalištu.

shimmer fallback

Lav

Lavovi su vođe i najčešće žele postići dominaciju. Jednostavno ne mogu prijeći preko toga da su u krivu jer misle da će tako izgubiti autoritet. Dosta su egocentrični i fokusirani na svoj uspjeh i uvjereni su da stoga ne smiju griješiti. Upravo suprotno, Lave, nekad trebaš priznati da nisi u pravu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.