Sve je bolje uz boje

Dodaj malo boje: Svaki horoskopski znak ima svoju idealnu boju

Za svaki horoskopski znak postoji određena nijansa koja je kao stvorena za njega i koja će istaknuti njegove najbolje osobine

horoskop-boje.jpg
Foto: Unsplash

Postoji li netko tko dan ne započinje čitajući horoskop? Svi želimo znati što se događa u kozmosu kako bismo mogli živjeti svoj najbolji život i dobiti što bolju perspektivu svoje trenutne situacije. Naši horoskopski znakovi mogu nam pomoći objasniti naše najbolje osobine, kao i opravdati naše dosadne hirove.

Image
Astrologija privlačnosti

Svaki horoskopski znak ima privlačnu karakteristiku. Koja je tvoja?

Svatko od nas zna kojem horoskopskom znaku pripada, ali ako se doista želimo osloniti na svoj energetski potencijal, u svoj bismo život trebali unijeti one boje koje nam, prema horoskopu i astrologiji, najbolje odgovaraju.

Svaka nijansa spektra sadrži određene vibracije i energetsku frekvenciju da u nama probudi određenu namjeru ili pojača naša raspoloženja, a unesemo li u naš život tu boju koja je prema horoskopu kao stvorena za nas, to može istaknuti naše najbolje osobine i pomoći nam da živimo najboljim i najskladnijim životom.

Ovan - crvena

Ovan je strastveni, samopouzdani i vatreni vođa koji je uvijek spreman prihvatiti sljedeći izazov, ili ga stvoriti. On nikad ne bježi od sukoba, a poticajna i provokativna nijansa žarko crvene boje njegova je boja koja mu pomaže da se osjeća hrabro i moćno.

Bik - ružičasta

Bik se zna razmaziti i zadovoljiti kao nijedan drugi znak. Svaka prigoda njemu je savršena prilika da se počasti i proslavi, a slatka, ružičasta boja priziva mirnu vibraciju ljubavi i užitka i ublažava Bikovu tvrdoglavu crtu.

Blizanci - žuta

Postoji nešto tako šarmantno u znatiželjnoj prirodi, oštroumnoj duhovitosti i sposobnosti čavrljanja Blizanaca. Vesela žuta odgovara njihovom optimističnom duhu i donosi dozu jasnoće koja će im pomoći prigušiti njihove neodlučne tendencije.

Rak - srebrna

Suosjećajni i brižni Rakovi zaista osjećaju sve. Njima vlada Mjesec, pa ni ne čudi činjenica da je njihova idealna boja srebrna. Ova nijansa pomoći će im da izbalansiraju svoj duboki izvor empatije i osjećaja.

Lav - zlatna

Uz svoj dramski talent, Lavovi obožavaju biti u središtu pozornosti. Baš poput Sunca koje njima vlada, čini se da se svijet vrti oko svakog Lava. Tu energiju evociraj luksuznom zlatnom bojom kako bi zaista uživala u svojoj moći i bila viđena.

Djevica - zelena

Djevica je najsretnija kad pomaže drugima, bilo da nudi prijateljske savjete ili svojoj najboljoj prijateljici pomaže u pospremanju - ona samo želi pomoći. Zbog toga je umirujuća i ljekovita zelena boja ona koja će Djevicama donijeti stabilnost i potaknuti osobni rast, kako za njih, tako i za njihove voljene.

Vaga - svjetlo plava

Vagama je najbitnija ravnoteža - u svakoj situaciji vide obje strane i promiču osjećaj blagostanja kamo god krenule (i nikada nisu pod stresom). Smirujuća, svijetlo plava nijansa dočarava onu umirujuću vibraciju za kojom Vage uvijek žude.

Škorpion - crna

Sofisticirani i moćni, Škorpioni sve zavode svojom tajnovitom vibracijom. Zato im upravo crna boja pomaže da se obaviju misterijom i druge drže u neizvjesnosti o onome što oni stvarno misle.

Strijelac - narančasta

Izuzetno kreativan i društven leptir zodijaka, Strijelac uvijek kreće u svoju sljedeću avanturu. Zato je narančasta boja kao stvorena za njega - ova živahna nijansa odiše radošću i podržava njegovu impulzivnu i spontanu prirodu.

Jarac - smeđa

Stabilni i praktični, Jarčevi su ambiciozni, disciplinirani i čvrsto stoje na zemlji. Zbog ovih osobina potrebna im je odgovorna, pragmatična boja poput zemljano smeđe - to je lijepa i njegujuća nijansa na koju možemo računati, baš kao i Jarčevi.

Vodenjak - plava

Kao pravi inovatori, Vodenjaci svijet vide vizionarskim očima. Usredotočeni više na širu sliku nego na sitnice, ovdje su da bi u svaku situaciju unijeli neku prijeko potrebnu istinu. Plava boja pomaže im u komunikaciji dok dijele svoje ideje i dok nadahnjuju druge da svijet učine boljim mjestom.

Ribe - ljubičasta

Sanjive Ribe radije bi držale glavu u oblacima nego što bi nam se pridružile ovdje na Zemlji. Nasloni se na svoju intuiciju i potakni maštu svakom nijansom ljubičaste, od bogate indigo do eterične lavande. Ova će ti boja pomoći da dođeš do novih kreativnih visina, a da i dalje ostaneš uravnotežena.