Spremni pokoriti svijet

Zajedno do zvijezda: Najmoćniji parovi Zodijaka

Horoskop nam može otkriti puno toga, a između ostalog i to koji su to ljubavni parovi Zodijaka predodređeni za velike poslovne i privatne uspjehe. Saznaj jeste li i ti i tvoj partner među njima.

mari-lezhava-egz7W1zHYbU-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Znamo da postoje horoskopski parovi koji se neodoljivo privlače, ali i oni kojima je veza u startu osuđena na propast. Tu su naravno i oni koji imaju nenadmašnu seksualnu kemiju, ali i pravi 'power couples' horoskopa - odnosno, oni parovi koji kada udruže svoje talente i karakteristike imaju potencijal ostvariti sve što ima padne na pamet.

Image

Lijeni vs. vrijedni: Tko je radoholičar zodijaka, a kome je posao samo nužno zlo?

Termin 'power couples' iliti moćni parovi skovan je upravo kako bi opisao ljubavne partnere koji u svojoj vezi, ako odluče zajednički djelovati na nekom cilju, mogu postići beskrajno uspješne rezultate i prokrčiti put do zvijezda. U nastavku ti otkrivamo o kojim se to genijalnim spojevima znakova horoskopa radi.

Djevica i Jarac

Jarčevi i Djevice zajedno su nepobjedivi. Ova dva zemljana znaka dijele iste vrijedosti, sklonost k rutini i opsjednutost financijama, a zajedničkim će snagama stvoriti pravo poslovno carstvo. Djevica je pažljiv perfekcionist i učinit će sve da pomogne svom Jarcu da svaki detalj bude savršen u njihovim projektima. Jarac zauzvrat može podržati i ohrabriti Djevičine osobne ciljeve, potičući je da raste, nudeći joj ohrabrenje po putu. To je idealno jer se Djevice mogu boriti sa samopouzdanjem i obično druge stavljaju ispred sebe. Oboje su perfekcionisti koji od partnera traže previsoke standarde, pa će se međudobno u vezi gurati i poticati da budu što bolji. Osobito uspješna kombinacija ukoliko se zajedno upuste u neki poslovni pothvat.

Image
Foto: Unsplash

Vaga i Lav

Lav ima jaku osobnost, što stvarno dobro funkcionira s Vagama. Lav je toliko uvjeren u svoja uvjerenja i sjajan u donošenju odluka da može pomoći Vagi u prevladavanju njezine neodlučnosti. Vage su također vrlo otvorene i mogu vidjeti situaciju iz više perspektiva, pa kada Lav jednostavno ne može razumjeti zašto netko drugi ne vidi stvari na njegov način ili zašto je netko napravio izbor koji je u sukobu s njegovim interesima, Vage mogu graciozno objasniti svom partneru Lavu razloge koji će mu pomoći i pružiti mu širu perspektivu. Iako načelno različiti, ovaj par odlično se spaja te tvori vrlo uspješnu cjelinu. Osim što će im veza biti u stanju opstati mnoge izazove, vrlo je vjerojatno da će u svim zajedničkim pothvatima biti vrlo uspješni baš zbog kombiniranja različitih percepcija realnosti.

Image
Foto: Unsplash

Bik i Rak

Rak se dobro osjeća u vezi s Bikom, a oboje mrze iznenađenja i veliki su fanovi udobnosti. Bik je više ljubitelj luksuza (poput nošenja džempera od kašmira ili drijemanja na madracu  s egipatskim pamučnim plahtama), a Rak obožava ostati kod kuće i “chillati” s partnerom. Zajedno Bik i Rak jedno drugome mogu biti odlična potpora. Rak će uvijek imati razumijevanja za Bika, a Bik će osigurati financijski uspjeh i sigurnost para.

Image
Foto: Unsplash

Ovan i Strijelac

Poput Ovnova, i Strijelci trebaju svoju neovisnost i svoj prostor. Vatreni Ovnovi su dovoljno “ludi” da kraj sebe zabavljenima drže avanturistički nastrojene Strijelce, što njima u vezi zapravo i treba, jer – bude li ijedan od ovih znakova osjetio da mu veza stagnira ili mu postane dosadno, napustit će brod. Strijelci i Ovnovi imaju natjecateljsku crtu i sve mogu pretvoriti u igru, ali Strijelcu neće smetati ako Ovan s vremena na vrijeme pobijedi. Strijelci mogu izdržati i kratak fitilj kod Ovna, jer su pripadnici tog znaka poznati po tome što lako opraštaju. Dakle, radi se o paru iz snova.

Image
Foto: Unsplash