Nemoj im stati na žulj!

Pamtim samo loše dane: Horoskopski znakovi koji su najveća zlopamtila

Oprostiti je ponekad teško, ali ne i nemoguće. No, za ova četiri horoskopska znaka o kojima ćemo govoriti u našem članku definitivno je teže no ostalima. Oni pamte svaku bol i nevjeru, a svoj oprosti ne daju olako.

pexels-liza-summer-6382686.jpg
Foto: Pexels

Mnogo smo već puta pisali o specifičnostima određenih horoskopskih znakova. Tako znamo da su Djevice pedantne, Vage prave estete, a Bikovi hedonisti, no znaš li možda koji su to znakovi Zodijaka znani kao najveća zlopamtila horoskopa? Mi smo tu da ti otkrijemo. Naime, dobro je znati s kim imaš posla ukoliko nekoga nenamjerno (ili namjerno) povrijediš ili iznevjeriš. Hoće li ti ta osoba biti voljna oprostiti i krenuti dalje kao da se ništa nije dogodilo ili ćeš morasti snositi ozbiljne posljedice za svoja djela? U predviđanju tuđih reakcija na tvoje ponašanje može ti uvelike pomoći horoskop i znanje o znakovima koji su poznati kao velika zlopamtila.

Image
On te voli

Suptilni znakovi da si upravo ti žena njegovog života

U nastavku ti zato donosimo sve o četiri znaka Zodijaka za koje se misli kako su neskloni opraštanju, a itekako skloni dugotrajnom zamjeranju. Pazi, s njiima nema šale - nemoj ih povrijediti, jer ćeš ih u suprotnom možda izgubiti iz svog života zauvijek!

Škorpion

Pripadnike ovog znaka s razlogom se naziva živom vatrom. Škorpion je uistinu jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reagira impulzivno i strastveno stoga nije pametno ljutiti ga. On nema dar oprosta i ako ga jednom iznevjeriš, nikada ti više u potpunosti neće vjerovati. Uz to, pripadnici znaka Škorpiona su i poprilično osvetoljubivi, pa osim što ne opraštaju, mogu pokušati vratiti ti „milo za drago“. Nisu bez razloga ljudi Škorpije na glasu kao jedni od najstrastvenijih, ali i najokrutnijih horoskopskih znakova... S njima se bolje ne igrati.

Rak

Možda je teško zamisliti emotivne Rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s Bikovima i Jarčevima, ali oni uistinu teško praštaju. Kada im napraviš nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Šutke će ti dati do znanja da si povrijedila njihove osjećaje i da to nikada neće zaboraviti.Rakovi dobro pamte kako su se osjećali tijekom određenog razdoblja i ta emocija pomaže im da se prisjete svega u vezi s nekim periodom života ili osobom. Zbog toga, ako te jednom krenu asocirati s nečim negativnim – nema povratka na staro, zauvijek ćeš biti „žigosana“ u njihovom umu kao neprijateljica.  

Jarac

Jarčevi su iznimno predane i odane osobe koje su, unatoč tome što skrivaju svoje osjećaje, jako emotivne. Kada im netko učini nešto nažao, oni se jednostavno povuku bez sukoba i zatvore vrata toj osobi zbog straha da se ista stvar ne bi ponovno dogodila. Kod Jaraca je takvo povlačenje posebno opasno, jer postoji jako velika šansa da ti više nikada ne daju šansu da im postaneš bliska osoba. No, za razliku od Škorpiona, oni nisu osvetoljubivi već hladne glave, racionalno zaključuju vrijedi li dati nekoj osobi drugu šansu ili ne – nažalost, češće se odluče za ovu potonju opciju pa su se tako našli i na ovoj listi.

Bik

Hedonisti Bikovi slove za znak Zodijaka koji najviše voli uživati u životu i svim njegovim radostima. Oni su emotivci koji čvrsto stoje na zemlji i obožavaju udovoljavati svojim strastima, no isto tako su i pažljivi pa često primjećuju stvari koje drugi ne vide. Osobito su pažljivi u vezi s time kome vjerovati. Oni pamte svoje pogreške i najčešće ih ne ponavljaju. Ako si na neki način povrijedila Bika, on će to zapamtiti i dugo imati na pameti te si neće dopustiti priliku da opet završi povrijeđen ili iznevjeren.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.