Crveni tepih nekad i sad: Ove slavne dame danas je teško prepoznati

Pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih posljednjih pojavljivanja. Razlike su zapanjujuće

crveni tepih nekad.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svi se s vremenom mijenjamo, kako izgledom, tako i stilom jer i odjeća se također mijenja pod utjecajem mode i trendova, ali i vlastitih preferencija. 

Image
Kakav flop!

11 celebrity outfita iz 2000-ih koja pokazuju koliko se moda zapravo promijenila

Kao ni naš, ni izgled slavnih osoba ne ostaje isti, a ponekad su transformacije toliko zapanjujuće da može biti poprilično teško prepoznati neke poznate ljude na fotografijama od prije samo pet ili deset godina.

Budući da obožavamo 'listati' stare albume, a posebno gledati koliko su se osobe na fotografijama promijenile, baš kao i trendovi, pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih pojavljivanja posljednjih godina. Suvišno je uopće reći, ali razlike su nevjerojatne, od izgleda pa sve do stila. Čija promjena te najviše iznenadila?

(Foto: Profimedia, Instagram)

Kylie Jenner

Kylie Jenner tek su 25 godine, a jedna je od od najpoznatijih, ali i najbogatijih osoba na svijetu. Danas je Kylie uspješna poslovna žena i zvijezda Instagrama koju prati preko 370 milijuna ljudi, ali prije samo 10 godina, bila je 15-godišnja mlađa sestra slavnih Kardashianki koja je svoju karijeru započinjala sudjelovanjem u njihovom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians'. O tome koliko se promijenila u 10 godina, vidljivo je iz aviona!

Image

Image

Blake Lively

Ova 35-godišnja glumica proslavila se nakon što je glumila u seriji 'Tračerica' od 2007. do 2012. godine. No i prije toga Blake je sudjelovala u nekoliko projekata i pojavila se na crvenom tepihu još 2005. godine noseći vrlo trendovsku odjeću za to vrijeme. Uf, koliko se moda promijenila...

Image
Image

Margot Robbie

32-godišnja glumica rođena je u Australiji i tamo se proslavila. Nakon što se 2011. preselila u SAD, postala je svjetski poznata zvijezda i u potpunosti promijenila stil - a danas je jedna od najljepših žena svijeta koja svakim pojavljivanjem na crvenom tepihu sveprisutne ostavlja bez daha.

Image


Image

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson prvi se put pojavila na filmu kad je bila još dijete, ali njezina uloga u filmu 'Izgubljeni u prijevodu' iz 2003. godine bila je prekretnica u njezinoj karijeri. Tada su se dogodile velike promjene u njezinom stilu i njezina je odjeća postala ženstvenija, elegantnija, a definitivno i manje pristupačna nama 'običnim smrtnicima'.

Image

Image

Ariana Grande

Mlada 29-godišnja pjevačica započela je karijeru na Broadwayu u mjuziklu '13'. Nastavila je tražiti posao na televiziji kao glumica na Nickelodeonu, a 2010. dobila je ulogu u Victoriousu. Tek dvije godine kasnije snimila je svoju prvu pjesmu, a 2013. godine objavila je svoj prvi album. Tada je počela mijenjati stil, a iako godinama kasnije izgleda drugačije, i dalje je zadržala izgled 'slatkice'.

Image


Emma Stone

Oskarovka Emma Stone započela je karijeru glumeći u tv serijama, a njezin prvi veliki film 'Superbad' izašao je 2007. godine kada je, danas 33-godišnja glumica, nosila ovu slatku haljinu na premijeri. S godinama je njezin stil postajao sve elegantniji, ali poze su i dalje iste.

Image
Image

Emily Blunt

Britanka Emily Blunt je postala svjetski popularna nakon što je 2006. godine glumila asistenticu u filmu 'Vrag nosi Pradu'. Od tada se pojavila u brojnim filmovima te na stotinama događaja i uvelike promijenila svoj stil.

Image
Image

Rihanna

Pjevačica se s Barbadosa preselila u SAD sa 16 godina, a 2005. izdala je svoj prvi album koji je bio izuzetno uspješan. U to vrijeme nije toliko isticala modni stil, ali ubrzo je postala hrabrija i danas ponosno nosi i naizgled nenosive outfite, kojih se nije odrekla ni tijekom trudnoće.

Image
Image

Lady Gaga

Lady Gaga vjerojatno je modno najskandaloznija pjevačica posljednjeg desetljeća, a svoj je prvi album objavila 2008. godine. Već sljedeće, 2009. godine bila je popularna u cijelom svijetu. Danas Lady Gaga još uvijek ističe svoj jedinstven stil, ali na jedan ipak elegantniji način.

Image

Kim Kardashian

Kim Kardashian nekoć je radila kao asistentica Paris Hilton, prateći je na različitim događajima. U to vrijeme, 2006. godine, nije nimalo izgledala poput modne ikone. No, već sljedeće, 2007. godine, krenuo je njihov reality show 'Keeping Up with the Kardashians' i Kim je polako počela stvarati svoj vlastiti jedinstveni stil, ali i promijenila svoj izgled...na bolje ili na gore, prosudi sama.

Image

Image