Astro prognoza za tjedan 16.-22.3.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 16.-22.3.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Tvoj privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Bit će poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza ovisit će o drugima, ali ti polako dio preuzimaš u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imaš potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Slobodno se izrazi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari poneku brigu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Bit ćeš privlačna i poslužiti se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će ti zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušaš malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćeš na nerazumijevanje. Zato šuti i jednostavno voli.

KARIJERA: Postavila si stvari na njihovo mjesto i sad ćeš raditi mirnije. Tebi sada tako i odgovara. Dosta ti je buke. Posebno dobro razvijat će se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možeš pokazati svoju individualnost. Tu ćeš se i više angažirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pomozi nekom djetetu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana smanjit ćeš svoje izlaske i više se usredotočiti na zajednički boravak u svom domu. Neće ti više biti potrebne društvene atrakcije. Bit će dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mjesto gdje ćete biti sami.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Trebat će reagirati u trenutku i donositi ispravne odluke. Ti si po prirodi spretna, pa ćeš se i ovaj put dobro snaći. Dat ćeš sve od sebe da uspiješ. Drugi će te podržati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta. Uzimaj vitamine.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RAK

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u mir svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.

KARIJERA: Pogledaj malo bolje oko sebe i naći ćeš mnogo ljudi koji bi željeli surađivati s tobom. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napraviš, trebat će još razraditi neke detalje. Osmisli ih kvalitetno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

LAV

LJUBAV: Ako čezneš za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaj osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi ti donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Nisi potpuno svjesna svojih mogućnosti. Od tebe se očekuje više i bolje zato što si za to sposobna. Potrudi se odraditi ono što moraš, a onda se posveti onom što želiš. Tako ćeš napredovati na stabilan i siguran način. To je tvoj stil.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budi preskromna.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Ovih dana bit ćeš jako zanimljiva drugima, te u svakom trenutku spremna za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jesi u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner će biti sklon više se vezati za tebe. Samci će često izlaziti.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će ti sve jasnije da se poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će te na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će ti energije da ih odmah ostvariš. 

ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazi u rasprave s nadređenima.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Bit ćeš aktivna u stvaranju kontakata, pa ako si još sama, mogli bi nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni.

KARIJERA: Uvidjet ćeš da se umaraš, te da ti treba dva puta više vremena za obaviti stvari koje inače obavljaš brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. To dobro znaš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmaraj i dovoljno spavaj.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Tvoj ljubavni život nastavit će se razvijati dobro. Bit ćeš zadovoljna postignutim. Oni koji su još sami izlazit će bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Jedan opušten privatni tjedan.

KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćeš čekati da se izraziš i pokažeš što sve možeš, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budi 'budna'.

ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedi svoju intuiciju. 

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Nećeš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćeš se čak osjećati frustriano, ali to ćeš vrlo brzo zaboravljati. Ponašat ćeš se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće te uvijek razumjeti. Objasni svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.

KARIJERA: Pred tobom je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će te osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radiš. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Provjeri stanje svog auta.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Bit ćeš vesela zbog stvari koje su ti drage. Uslijedit će ugodne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih ti osoba. Činit će ti se da je sve moguće. Bit ćeš otvorena i imati povjerenja u one koji te vole. Zadovoljstvo je tu.

KARIJERA: Pred tobom su neke nove mogućnosti. Odgovori na prije postavljena pitanja vjerojatno će stići. Sve to te usmjerava na daljni rad u kom mogu doći do izražaja neki tvoji mali talenti, ali i znanje. Kontaktirat ćeš mlađe suradnike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potreban je oprez u prometu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Vjerojatno ćeš imati potrebu malo se distancirati od voljene osobe ili će tvoje ljubavno raspoloženje splasnuti. No jednako ćeš ostati raspoložena za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćeš stvarati ostat će na površnoj razini.

KARIJERA: Bit ćeš učinkovita u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije riječi. Moglo bi se dogoditi da te pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudi biti što jasnija ili ne objašnjavaj ništa ako baš ne moraš. Radi po pravilima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi oprezna u prometu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćeš morati odgoditi neki ljubavni susret. Potrudi se da nekim darom pokažeš pažnju partneru kako se ne bi osjećao zapostavljen. Samci će spajati ugodno s korisnim. 

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih financijskih temelja, nastavit ćeš graditi dalje. Mnogi će ovih dana preipsitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Mijenjat će ono što im je na prvom mjestu. Bit će spremniji na određene rizike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraži koji ti sport odgovara.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.