Astro prognoza: Što čeka tvoj znak u posljednjem mjesecu ove lude godine

Prosinac nas priprema na jednu potpuno novu eru i donosi velike promjene

Astro prognoza: Što čeka tvoj znak u posljednjem mjesecu ove lude godine

Opraštanje od 2020. bit će gorko slatko, ali sigurne smo da su svi spremni okrenuti stranicu nakon ovakve godine. 

Image

Mjesečni horoskop za prosinac 2020.: Usprkos svemu, čekaju nas optimistični dani


Posebno se ovog mjeseca događa puno toga što će te pripremiti za ono što slijedi, a u to ćeš se i sama uvjeriti u horoskopu za prosinac 2020. godine.

S ovim novim početkom na umu, prosinac nas priprema na jednu potpuno novu eru: evo što tvoj horoskopski znak čeka u posljednjem mjesecu u ovoj ludoj i nikad viđenoj godini.

Ovan: Razmišljaš o budućnosti i osjećaš se inspirativno

Vrijeme je da počneš ispočetka. Prosinac te izaziva da kreneš prema naprijed s nadom, vjerom i znatiželjom. Neuspjeh je iluzija. Istražuješ nove horizonte, stječeš mudrost i juriš za mogućnostima. Nitko nije rekao da će biti lako, ali s pravim načinom razmišljanja sve je moguće.

You Get Inspiration! GIF from Inspiration GIFs

Bik: Zacjeljuješ, razvijaš se i napokon vježbaš ljubav prema sebi

Ponekad moramo proći kroz tamu da bismo pronašli svjetlost. Ovaj te mjesec potiče da se oslobodiš i pomiriš s prošlim ranama i potisnutim strahovima. Vrijeme je da se riješiš otrovnih veza koje više nisu dobre za tvoju dušu. 

There Aint No Shame In That Self Love Game Love Yourself GIF from Thereaintnoshameinthatselflovegame GIFs

Blizanci: Učvršćuješ odnose koji su vrijedni

U moru ima toliko riba. Prosinac ti daje snagu i hrabrost da stvoriš dugotrajna partnerstva koja će služiti tvom najboljem interesu, što također znači da će neka u tom procesu morati završiti. Vjeruj da ti svemir čuva leđa. Ne boj se nepoznatog.

Flexing GIF from Flex GIFs

Rak: Poduzimaš potrebne korake u svakom smislu

Tvoje zdravlje je bogatstvo. Ovaj te mjesec poziva da prioritet daš svojoj dobrobiti i okružiš se pravom skupinom pojedinaca. Profesionalno priznaješ svoju vrijednost i maksimiziraš svoje vještine na radnom mjestu. Ipak, odmori se i napuni baterije koliko god je potrebno.

Nice One GIF from Youdidgood GIFs

Lav: Zaljubljuješ se u život, baš kao što trebaš

Bez obzira jesi li solo ili u vezi/braku, romansa je neizbježna. Prosinac će napuniti tvoju romantičnu petu kuću ljubavi i možda te nadahnuti da svoju vezu sa značajnom osobom podigneš na sljedeću razinu. Isto vrijedi i za tvoje strastvene projekte

Jane Mcdonald ILove My Life GIF from Janemcdonald GIFs

Djevica: Fokusiraš se na svoj osjećaj sigurnosti

Ovaj mjesec ističe sve, od tvog životnog prostora do kućanskih poslova, ali to znači da ćeš u tom procesu morati njegovati zdravu ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Mogla bi biti tamo gdje živiš ili radiš, ali promjene su na vidiku.

Love Island Balance GIF from Loveisland GIFs

Vaga: Riskiraš više nego inače

Tvoj moto ovog mjeseca je carpe diem. Prosinac te podsjeća na beskonačne mogućnosti, ali što je još važnije, potiče te da stvari gledaš iz potpuno nove perspektive. Napokon si spremna na taj iskorak pun vjere.

Carpediem GIF from Carpediem GIFs

Škorpion: Slušaš sebe i radiš ono što ti se čini ispravnim

Uvijek znaš kad dolazi do promjene. To možeš osjetiti u kostima, a ni ovaj mjesec nije ništa drugačiji. Bilo da se radi o financijama ili utjehi, ništa ne bi trebalo trajati vječno. Duboko u sebi znaš da si nevjerojatna, pa što onda čekaš?

New Change GIF from New GIFs

Strijelac: Fokusiraš se na sadašnjost

Prosinac te poziva da pomičeš granice, ali u tom ćeš procesu morati ostaviti dio sebe. Novi početak koji si čekala je ovdje, a ti tek započinješ. Međutim, budi sigurna da ostaneš usredotočena, uključujući i usredotočenost na detalje. Za širu sliku brini kasnije.

Juliet Ohara Maggie Lawson GIF from Julietohara GIFs

Jarac: Vježbaš punu svjesnost sve češće

U redu je svako toliko gledati na svijetlu stranu. Uz proslavu solarnog povratka sredinom mjeseca, prosinac baca svjetlo na vrijednost tvojih dnevnih rituala, ali što je još važnije, podsjeća te na snagu koja proizlazi iz tvojih misli. Ne moraš biti jedina stvar koja ti stoji na putu. Vjera u sebe, ali i druge pomoći će ti da kreneš prema naprijed.

Kris Jenner Go To Your Happy Place GIF from Krisjenner GIFs

Vodenjak: Približavaš se razdoblju u kojem ćeš 'procvjetati'

Razdoblje pred tobom doslovno je razdoblje Vodenjaka. Možeš li to osjetiti? Prosinac ti daje drugačiji osjećaj od samog početka - gotovo kao da je podignuta velika težina, što ti omogućuje da stvari vidiš jasnije. Iskoristi svoju unutarnju buntovnicu, jer niz je prilika koje ti se približavaju.

IWas Blind Now ICan See Marcus GIF from Iwasblindnowicansee GIFs

Ribe: Upijaš svoju moć, osobno i profesionalno

Sjeti se tko si. Ovdje si s razlogom, a ovaj mjesec nagoviještava sve, od profesionalnih postignuća do prepoznavanja koliko vrijediš od strane drugih, ali ako ne vjeruješ u sebe, zašto bi itko drugi? Vrijeme je da se okružiš onom pozitivom kojom zračiš i preuzmeš odgovornost.

Lets Just Have Some Positive Energy Good Vibes GIF from Letsjusthavesomepositiveenergy GIFs

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.