15 ironičnih stvari koje se događaju svakoj ženi

Ne mogu se ni nabrojati stvari koje nam svakodnevno unište raspoloženja i pomalo nas nanerviraju, a da ni ne shvaćamo da se jednostavno događaju svim ženama s vremena na vrijeme

15 ironičnih stvari koje se događaju svakoj ženi

Onog dana kad odlučiš izaći i izgledati savršeno, haljina iz snova će ti propasti, peta će ti se slomiti i tvoji savršeno mnalakirani nokti će se negdje slomiti. Tvoja kosa će biti masna, a grčevi u želudcu će se pojaviti niotkuda. To se stalno događa svim ženama.

Donosimo ti popis uobičajenih problema koje žene svakodnevno prolaze, tako da znaš da smo svi zajedno u tome i da je borba stvarna.

Image

'Basic' frizure koje zvijezde i influencerice obožavaju

1. Ideš na spoj? Očekuj iznenađenje 

Pozvao te vani muškarac koji ti se sviđa već mjesecima, odvojila si puna dva sata na spremanje, šminka ti je baš onakva kakvu si htjela, a frizura ti je kao da si bila u frizerskom salonu. A onda si izašla iz zgrade i zbog vlage u zraku tvoja kosa se slijepila i izravnala te si sada živčana. Ne brini, znamo osjećaj. 

shimmer fallback


(FOTO: Pixabay) 

2. Savršenu crtu s tušem si postigla nakon 1075 pokušaja 

Imaš dogovor za kavu s prijateljicom i odlučila si u svoj makeup uključiti i tuš. No, već kasniš, a nikako crta od tuša ne može ispasti ravna i točna. Već ti se ruke tresu od nervoze i ne znaš kako objasniti prijateljici da kasniš zbog toga. Vjeruj nam, razumijet će te jer ne postoji žena koja to nije prošla barem jednom u životu.

Lol. The struggle of perfecting winged eyeliner. pic.twitter.com/g9uQKEycyt

— ??? (@tiaramvrie) August 10, 2014

3. Pukao ti je savršeno nalakirani nokat 

Provela si više od pola sata uređujući svoje nokte, rašpajući ih i lakirajući. A onda si izašla van i na pola puta ugledala kako ti je tvoj savršeno nalakirani nokat pukao. Muškarci nikada neće shvatiti količinu bijesa koji se javi u svakoj ženi u ovakvoj situaciji.

4. Dobila si menstruaciju u javnosti 

Vjeruj nam, ne postoji ni jedna žena na Zemlji kojoj se nije dogodilo da je bila na važnom sastanku ili negdje u javnosti i dobila menstruaciju pred svima. Njezine bijele hlače ili suknja postale su crvene, a naglo je dobila i boju u licu.

5. Na grudnjake trošiš previše novca 

Imaš velike grudi i velike probleme kada kupuješ grudnjak? Nisi jedina. Postoji veliki broj žena koje znaju što znači potrošiti preko tisuću kuna na nekoliko grudnjaka. S tim se samo treba pomiriti. 


Big titty problems ???? almost 200 dollars on 3 bras! pic.twitter.com/hcRqgMl4MI

— BOTIN MEDIANO ???? (@jhanus22) October 25, 2019

6. Na osobnoj iskaznici ne ličiš na sebe 

Iako si znala dan kada ćeš se otići fotografirati za službenu ispravu i baš tada si se super našminkala i kosa ti je prekrasna, tvoja fotografija ne liči na odraz koji vidiš u ogledalu. O da, znamo. Svim ženama je tako jer fotografi kao da imaju namještenu opciju na fotoaparatu koja čeka da naše lice napravi čudan izraz i baš tada nas uhvati. 

7. Istrljala si našminkane oči u javnosti 

Svaka žena barem jednom u tjednu zaboravi da na sebi ima šminku i refleksno trlja oči, a onda nekoliko minuta kasnije od kolega sazna da izgleda kao rakun. Da, dogodi se svima! 


I forgot I was wearing makeup when I washed my hair pic.twitter.com/plelxP2a0y

— Mooncaller Leda Muir (@LedaCMuir) November 23, 2016

8. Internet kupnja 

Nemoj se gristi ako si potrošila nekoliko stotina kuna na internet trgovinu, a tvoja odjeća ne izgleda ni približno kao na fotografijama. Opće je poznato koliko žena je prevareno putem internet trgovina. Sljedeći put ćeš samo biti malo opreznija. 

9. Za savršenu Instagram fotografiju treba vremena 

Nikada prvu fotografiju koja nastane ne stavljamo na Instagram i žene diljem svijeta svakodnevno "opale" barem dvadeset fotki od kojih nekada ni jedna ne završi na društvenim mrežama. 


I dont know how to take a selfie as illustrated by the 40 pics in my camera roll pic.twitter.com/kmtuyAbjNN

— mikey (@breathingstops) December 13, 2018

10. Sunčane naočale ti se petljaju u kosu 

Koliko god bile kvalitetne, sunčane naočale uvijek nađu način da se u javnosti zapetljaju u našu kosu. Ovo nije tvoja greška i svakoj od nas je milijun puta došlo da ih bacimo u smeće nakon što ih pola sata otpetljavamo s glave. 
Every girl knows the struggle of these getting stuck in your hair ?? pic.twitter.com/m3QBwERoMl

— ???????????? ???????????? (@KristaKaylynn) August 10, 2015

11. Tvoja šalica za kavu je uvijek puna ruža 

Svima nam izgleda zaista gadljivo kada naša šalica od kave svaki dan bude puna ruža. No, to je samo znak da moramo početi ulagati u kvalitetniju šminku. How are people’s lipstick stains on a coffee cup pretty and instagrammable? This looks so disgusting. You can see where I slurped some coffee off the other side of the lid too. pic.twitter.com/QihKoUbHfp

— Lydia Waybright (@LydiaWay_Bright) May 31, 2018

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.