Humanitarna akcija

Školski pribor za sve! Želiš li pomoći djeci kojoj je to najpotrebnije, sad je vrijeme

Dobrotovorna akcija organizirana u suradnji s Centrom za socijalnu skrb traje do 22. kolovoza i odlična je prilika u kojoj svatko od nas može učiniti nešto dobro za najmlađe

hocu_knjigu_1200x800_20210606-65.jpg
Foto: Promo

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, Hoću knjigu je organizirao dobrotvornu akciju prikupljanja školskog pribora za male Zagrepčane.

Dobrotvorna akcija traje do 22. kolovoza 2021. kroz pet trgovina Hoću knjigu u Zagrebu. Uključite se i vi i pomozite im zakoračiti u novu školsku godinu. Sve što trebate napraviti je da pribor, bilježnice i ostali školski asortiman, koji možda imate i doma neiskorišten, ubacite u za to predviđenu kutiju. Želite li pomoći, ali nemate ništa za donaciju, školski asortiman kupite u bilo kojoj trgovini i donesite u svoj najbliži zagrebački Hoću knjigu.

Ove godine osmišljen je i nagradni natječaj u kojem djeca crtaju ili pišu o svom prvom danu u školi. Natječaj i pravila objavljeni su na društvenim mrežama Hoću knjigu, a najbolja tri rada će odabrati stručni žiri koji će ih razveseliti jednim školskim ruksakom i dva paketa školskog pribora s knjigom.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni na društvenim mrežama, a na kraju će se predati djeci za koju je i pokrenuta akciju, uz pakete školskog pribora prikupljene kroz akciju.