LUNA 3 i BEAR dolaze u spas

Prep to summer! Pripremite se za ljeto uz Foreo

Skintech gadgeti LUNA 3 i BEAR, koji dolazi i u novoj Mint verziji, pružit će vam toniranu, blistavu i čistu kožu... spremnu za preplanulost!

BEAR mint 1.jpg

Prvi topli dani i zrake sunca...i odmah smo spremni za opuštanje i dobivanje dugo iščekivane preplanulosti! Neovisno o tome gdje ćete provesti tople dane, na moru, jezeru ili u planinama, FOREO ima savršenu formulu za pripremu vašeg lica za novo godišnje doba i postizanje svježe, čvrste i blistave kože!

shimmer fallback

PRVI KORAK: DETALJNO OČISTITE KOŽU LUNA 3 UREĐAJEM

Temeljito čišćenje kože nezaobilazan je korak skincare rutine, pogotovo u ovom razdoblju, a njime ćete vašu kožu osloboditi od bakterija, nečistoća i viška sebuma. Prepustite se čarima LUNA 3 uređaja za čišćenje lica, omiljenog gadgeta brojnih zvijezda, koji će razmaziti vašu kožu i pružiti joj nezaboravne kućne spa trenutke uz detaljno čišćenje i opuštajuću masažu lica. Nakon ovog raskošnog tretmana vaš ten će zablistati!

shimmer fallback

DRUGI KORAK: UČVRSTITE KOŽU UZ BEAR

Sad kad je vaša koža svježa i čista, spremni ste za jedan kvalitetan...trening lica! Trening lica je veliki hit, a uz FOREO BEAR vaša će koža dobiti zaista najboljeg trenera. Ovaj moćni uređaj kreiran je za učvršćivanje kože i mišića lica, a uz njegov mikrostrujni tretman i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža zadržati svjež, čvrst i blistav izgled. BEAR je upravo predstavljen u novoj Mint boji: savršenoj za nadolazeće ljetne dane...uz bazen! Sad ste spremni za uživanje u čvrstoj i sjajnoj koži.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.