Najljepše uspomene stvaraju se od malena i to za obiteljskim stolom - Stokke Tripp Trapp

Tripp Trapp stolica, stvorena 1972. godine, nikada nije nadmašena te je i danas, nakon 40 godina svog postojanja i dalje jedinstvena i omiljena

Tripp Trapp_1.jpg
Foto: Promo

Poznato je da se najljepša druženja događaju baš za obiteljskim stolom, gdje se najčešće skupljamo s nama omiljenim ljudima. Često su ''sudionici'' tih druženja upravo i oni najmlađi i najslađi – djeca. Klasične stolice na kojima sjede odrasli, za njih jednostavno nisu opcija, pogotovo kad su još sasvim maleni. Kako bi i oni mogli sudjelovati u tim istim druženjima, ali kako bi im svaki obrok bio doživljaj bez ometanja te kako bi bili sigurno i udobno smješteni, posežemo za dječjim stolicama/hranilicama.

Skandinavska Stokke kvaliteta, poznata je u cijelom svijetu, a drvena stolica tog proizvođača – raste zajedno s djetetom. Njezine funkcije su prije svega da vaše dijete podiže do stola i samim time je slikovito, ali i u stvarnosti, približava obitelji. Podesivost stolice i naslona za noge omogućava djetetu korištenje godinama. Kako raste dijete, tako raste i stolica. Dostupna je u lijepim bojama, a za dizajn same stolice zaslužan je Peter Opsvik.

Image

Dizajner Tripp Trapp-a inspiraciju je našao gledajući vlastitog sina, Tor-a, kako se bori u pronalasku najudobnije pozicije za obiteljskim stolom. Kako je prerastao klasičnu dječju ''visoku'' stolicu, a i dalje bio premali da bi sjedio na stolici za odrasle, Toru su noge stalno visile u zraku i stalno se naprezao kako bi dosegao stvari na stolu.

Image

Stokke Tripp Trapp stolicu savjetuje se početi koristiti kada beba navrši 6 mjeseci. Bitno je naglasiti da stolica ne smije biti zamjena za koljevku ili neku drugu ljuljačku, jer je bebina koštana i mišićna struktura s toliko mjeseci zapravo u ranoj fazi razvoja. Pravilno postavljena stolica je onda kada su laktovi djeteta naslonjeni na stol, a noge oslonjene na naslon za noge.

Image

Dodaci za ovu bezvremensku stolicu uključuju Baby Set, sigurnosni remen i jastuk u velikom izboru boja i dezena. Za dodatnu sigurnost, tu je sigurnosni remen koji je konstruiran na način da djetetu ne ograničava slobodu pokreta prilikom sjedenja u stolici, a mekani jastuk stolicu čini još luksuznijom. Kako bi set bio upotpunjen, tu je i Stokke Tripp Trapp pladanj, dragocjen dodatak koji sve do 11. srpnja omiljena trgovina za bebe i djecu, Male stvari, poklanja uz svaku kupljenu Tripp Trapp hranilicu s baby setom. Više o promociji dostupno je ovdje.