Moguće je imati sjajnu i njegovanu kosu kao s reklame, a saznali smo i koji su tretmani itekako učinkoviti

Kako kosi vratiti izgubljeni sjaj, znaju stručnjaci iz Kalmar Hair & Skin Boutiquea

Kalmar Hair and Skin Boutique 5.jpg

Svi volimo imati lijepu kosu, ali njezino stiliziranje nam često zadaje glavobolje. Osim samog stiliziranja, ono što je iznimno važno je pravilna i dubinska njega. Kada je kosa u pravim rukama, tada nema straha. Kontinuiran odlazak na tretmane vlasišta i samo korištenje kvalitetnih i odabranih proizvoda, beživotnu i iscrpljenu kosu – vraća u život. Ljeto samo što nije i koliko god ga volimo, to je vrijeme kada je kosa dodatno izložena suncu i soli. Preporuka je ne prati kosu svakodnevno raznim šamponima, to će samo dovesti do dodatnog zasićenja i otežavanja.

Već dobro poznato mjesto koje je ujedno i raj za kosu, ali i kožu i nokte, poznato po svom holističkom pristupu – Kalmar Hair & Skin Boutique, oduševljava klijente svojim radom. Upravo neki od radova, donosimo u nastavku.

Image

Prije bilo kakve koloracije, odlično je nanijeti Metal Detox koji neutralizira metale unutar vlasi i divno čisti kosu. Stručnjaci za kosu iz Kalmar salona, u dogovoru s klijenticom odabrali su L'Oréal Dia Light preljev, a nakon samog preljeva kosu su osvježili legendarnim Kérastase Fusio Dose tretmanom, koji dubinski hrani i obnavlja kosu. Kada je došlo vrijeme za stajling kose, Ibiza četke, jedne od najboljih na tržištu, dodatno su obogatile samu frizuru, a linija koja je korištena u ovom slučaju, specijalizirana je isključivo za plavuše. Opće je poznato da je ponekad teško održavati plavu kosu, pogotovo onu savršenu nijansu koju toliko želimo. Upravo zato je važno poslušati savjete stručnjaka koji će je uvijek iznova učiniti savršeno prirodnom i njegovanom.

Image

Kada je riječ o beživotnoj kosi kojoj želimo vratiti izgubljen sjaj, tu se mnogi mogu pronaći. Spas za suhu kosu kojoj je potrebna brza i efikasna njega je tretman K water, nakon čije prve primjene kosa postaje sjajna i baršunasta, a kako bi kosa bila savršeno ravna, u pomoć priskače Steampod pegla, prije čije upotrebe je obavezno korištenje zaštitne kreme i na kraju seruma za vrhove.

Inače, Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, a to znači samo jedno – u Kalmaru postoji tretman za svaku klijenticu i klijenta.

Image

Osim kosi, Kalmar tim posvećen je i njezi ruku i stopala. Precizna i prekrasna manikura i pedikura, dio su ponude kojoj je teško odoljeti, pogotovo sada kada kreću topliji dani. Izbor boja OPI lakova je malo reći bezbroj, a ako volite imati glatke noge i bezbrižno šetati u haljinama ovo ljeto, depilacija u Kalmaru je nešto dodatno u što ćete se zaljubiti. Ono što je izrazito slatko je činjenica da je Kalmar Boutique – „dog friendly“, što znači da je vaš četveronožni prijatelj dobrodošao s vama na tretman u kojem uživate.

Opatijska ulica 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto je čiji holistički pristup svakodnevno privlači brojne klijente, a svakodnevne novosti možete pratiti i putem njihovog službenog Instagram profila.

Foto: Bojan Zibar