Mjesto na kojem nastaje beauty čarolija od glave do pete

Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran.

Kalmar Hair & Skin Boutique 1.jpg

Činjenica je da živimo u vrlo ubrzanom vremenu. Svaka žena koja drži do sebe, pokušava što bolje organizirati svoj raspored kako bi uskladila poslovne s privatnim obavezama. Osim što nakon beauty tretmana izgledamo ljepše, ljepše se i osjećamo. Oni ne zadovoljavaju samo vanjštinu, oni itekako utječu i na naše unutarnje zadovoljstvo.

shimmer fallback

Kalmar Boutique se po tome ističe već neko duže vrijeme jer upravo svojim holističkim pristupom, svojim klijentima nudi više od fen frizure. Ugodna atmosfera, topli ili hladni napitak, profesionalne i mirne ruke, genijalan izbor beauty brendova, sve to dostupno je u ovom prekrasnom salonu.

shimmer fallback

Svi volimo imati lijepu kosu, ali njezino stiliziranje nam često zadaje glavobolje. Osim samog stiliziranja, ono što je iznimno važno je pravilna i dubinska njega. Kada je kosa u pravim rukama, tada nema straha. Kontinuiran odlazak na tretmane vlasišta i samo korištenje kvalitetnih i odabranih proizvoda, beživotnu i iscrpljenu kosu – vraća u život. Ljeto samo što nije i koliko god ga volimo, to je vrijeme kada je kosa dodatno izložena suncu i soli. Preporuka je ne prati kosu svakodnevno raznim šamponima, to će samo dovesti do dodatnog zasićenja i otežavanja.

shimmer fallback

Ponekad je teško održavati kvalitetu ili boju kose sam, pogotovo onu savršenu nijansu koju toliko želimo. Upravo zato je važno poslušati savjete stručnjaka koji će je uvijek iznova učiniti savršeno prirodnom i njegovanom. Odlazak u salon je zaista više od pranja kose, to je bijeg od stvarnosti u kojem je uživanje garantirano. Takav odnos sa svojim klijentima imaju stručnjaci iz Kalmar Boutiquea, pružaju im uživanje za sva osjetila.

shimmer fallback

Inače, Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, a to znači samo jedno – u Kalmaru postoji tretman za svaku klijenticu i klijenta.

shimmer fallback

Osim kosi, Kalmar tim posvećen je i njezi ruku i stopala. Precizna i prekrasna manikura i pedikura, dio su ponude kojoj je teško odoljeti, pogotovo sada kada kreću topliji dani. Izbor boja OPI lakova je malo reći bezbroj, a ako volite imati glatke noge i bezbrižno šetati u haljinama ovo ljeto, depilacija u Kalmaru je nešto dodatno u što ćete se zaljubiti. Ono što je izrazito slatko je činjenica da je Kalmar Boutique – „dog friendly“, što znači da je vaš četveronožni prijatelj dobrodošao s vama na tretman u kojem uživate.

shimmer fallback

Opatijska ulica 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto je čiji holistički pristup svakodnevno privlači brojne klijente, a svakodnevne novosti možete pratiti i putem njihovog službenog Instagram profila.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.