'ZA TEBE'

Marko Kutlić nastavlja oduševljavati, objavio već peti singl uz popratni spot, a za početak godine najavio još jedan

Vrlo uspješna godina za Marka Kutlića dala mu je dodatnu motivaciju kako bi sljedeće godine pripremio još veće projekte

GCV03608.jpg
Foto: Filip i Slađana Gržinčić

Marko Kutlić, koji se može pohvaliti i više nego uspješnim koncertom u Tvornici kulture, sada svoju publiku usrećuje novim video spotom za pjesmu „Za tebe“. Marko nastavlja ubrzanim tempom. Naime, ovo je peti singl s videom, a najavio je još jedan singl s aktualnog albuma „Poleti ptico“ početkom sljedeće godine.

„Za tebe“ je pjesma koja prenosi ludi osjećaj zaljubljenosti te brojne emocije, a sada je dobila i svoj video spot. Marko je zajedno s glumicom i plesačicom Ingrid Samardžijom ispričao jednu emotivnu priču u kojoj će se svatko moći pronaći te poručio „Ovo je moj uranjeni božićni poklon za sve koji slušaju moju muziku“. Autor pjesme je hrvatski pjevač i tekstopisac Matija Cvek, koji je Markov dobar prijatelj. „Veseli me svaka nova prilika za suradnju s Matijom, kao i s Antoniom Davidom Perinom, koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme te svima koji su sudjelovali u stvaranju videa pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića u produkciji Slađane Gržinčić. Hvala svima koji plove sa mnom, nadam se da će uživati u pjesmi kao i ja dok ju slušam i pjevam“ - dodao je Marko Kutlić. Pjesma se nalazi na Markovom drugom albumu „Poleti ptico“, kojeg je publika imala prilike čuti u Tvornici kulture.

Uz novi singl Marko Kutlić se može pohvaliti i odličnom atmosferom u Tvornici kulture, koju je priredio zajedno s gostima te oduševio publiku.  Koncert je započeo pjesmom „Uz nju“, a publiku iznenadio svojim novim imidžem, kada je na pozornicu izašao s plavom kosom i sunčanim naočalama. Marko je na pozornicu doveo i brojne goste, koji su zajedno s njim oduševili publiku i priredili odličnu atmosferu. Tako su se među njima našli i Igor Drvenkar, grupa Voxford, s Lu Jakelić je izveo zajedničku pjesmu „21 gram“, dok ga je Lea Dekleva pratila na klaviru prilikom izvedbe „Sami“.

Image
Foto: Filip i Slađana Gržinčić

Publika je, uz njegove hitove, imala prilike čuti i neke od njemu omiljenih pjesama drugih izvođača. Tako je Marko uz pratnju svoga benda otpjevao „Ako tražiš nekoga“ od Prljavog kazališta, Galijinu pjesmu “Dodirni me”, Gibonnijev “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, a na kraju publika je imala prilike čuti i „Igru bez granica“ Toše Proeskog.

Do kraja godine, Marka će publika imati prilike slušati još 23. prosinca u Osijeku, 24. i 27. prosinca u Zagrebu, te 31. prosinca u Ogulinu, gdje će moći uživati u Markovom novom albumu. Za sve obožavatelje Marka Kutlića i njegove glazbe, 27. prosinca Marko će nakon nastupa u Maksi pubu imati organiziran Meet & Greet na koji su svi dobrodošli. A kako bi ti trenutci ostali zapamćeni, Marko je zajedno sa svojim timom pripremio i „Poleti ptico“ merch za svoju publiku.