NOVA MIRISNA LINIJA

Jeste li spremni za ljeto svojeg života? Stiže nova mirisna linija – L’Erbolario Girasole!

U zagrljaju suncokreta, najljetnijem od svih cvjetova.

Foto Marija Nikšić Ormarija Girasole 10 s.jpg
Foto: Marija Nikšić

Spremni za nezaboravno ljeto svojeg života? Upoznajte se s novom mirisnom linijom - L’Erbolario Girasole, koja će osvojiti vaše srce svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama. Uz parfem koji očarava svojom sofisticiranom mješavinom mirisa, L’Erbolario Girasole  linija uključuje i omekšavajući gel za tuširanje te lagani fluid za tijelo koji će vas obaviti ljetnom svježinom. Ove delikatne formule obogaćene su ekstraktom i destiliranom vodom latica suncokreta te ekstraktom organskog šećera kokosovog cvijeta, proizvedenima u L'Erbolario laboratorijima, jamčeći tako vrhunsku kvalitetu i njegu.

Parfem Girasole  - Parfem Girasole posvećen je suncokretu, najljetnijem od svih cvjetova. Otvara se živahnim citrusnim nijansama koje se isprepliću s jasnim vodenim tonovima, nakon čega slijedi nježna cvjetna srednja limuna, naranče, đumbira koja se razvija u harmoniji s tragom šećera, vanilije i meda u završnim notama. Girasole od L'Erbolario je miris za žene i muškarce. Gornje note su bergamot, vodene note i limun; srednje note su suncokret, džumbir i cvijet narandže; bazne note su vanilija i med. Pakiranje: 75 ml.

Omekšavajući gel za tuširanje GirasolePobrinite se za svoje tijelo s osvježavajućim zagrljajem i nježnim čišćenjem, ostavljajući kožu natopljenom u  mirisnu kompoziciju koja obiluje mekim notama kokosova cvijeta, blistavim tonovima suncokreta i šećera. Kupelj je bez silikona, parabena, sulfata i petrolatuma, a 96 % sastojaka prirodnog podrijetla. Pakiranje: 100 i 300 ml.

Fluid za tijelo Girasole - Lagana i nježna, ova kremasta emulzija obavija tijelo svježom, svilenkastom teksturom, stvarajući mirisnu aureolu svjetlosti i ljeta za kožu. Bez silikona, parabena i petrolatuma uz 96 % sastojaka prirodnog porijekla. Pakiranje: 100 i 200 ml.

Kao dodatni korak u očuvanju okoliša, za pakiranje je odabran 100% reciklirani aluminij koji se može nebrojeno puta koristiti, doprinoseći tako održivom pristupu i smanjenju ekološkog utjecaja.

Otkrijte čitav asortiman L’Erbolario proizvoda u odabranim ljekarnama ili posjetite Pharmeria online platformu.

Image
Foto: Marija Nikšić

Brand L'Erbolario potječe od drevnog pojma 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario. Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani istraživanjima i suradnjom s medicinskim institutom u Pavii. U 46 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. L'Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 29 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike za ljekarne i specijalizirane prodavaonice. Asortiman branda dostupan je u više od 700 ljekarni diljem Hrvatske te putem web trgovine https://pharmeria.hr/m/lerbolario . 100-ljetna tradicija tvrtke Medika čini ju najstarijom i vodećom veledrogerijom u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo