ZABAVA NA RUJEVICI

Favbet fun cornerom na stadionu Rujevica osigurao navijačima NK Rijeke i NK Hajduka nezaboravne trenutke

Prije početka nogometnog derbija i za vrijeme poluvremena, odrasli su iskušali sreću u raznim aktivnostima koje su dodatno zagrijale atmosferu na stadionu Rujevica

Favbet_1.jpg

Nogometne utakmice nisu samo prilika za podršku omiljenom timu, već i prilika za stvaranje nezaboravnih trenutaka s prijateljima i članovima obitelji. Važnost spomenutog prepoznali su iz Favbeta te su navijačima omogućili jedinstveno iskustvo uz zabavne igre na nogometnim utakmicama. U subotu, na nogometnom derbiju između NK Rijeke i NK Hajduka, odraslim navijačima dodatno su osigurali zabavu, a one najmlađe počastili su napetim trenucima izvan nogometnog terena.

Aktivnosti su među navijače donijele dozu adrenalina, a i ovoga puta bile su postavljene na ulazu kod istočne i zapadne tribine riječkog stadiona Rujevica. Preciznost i fokus vatrenih navijača još su se jednom mjerili zahvaljujući Football Darts napuhancu, koji je poslužio za poboljšanje vještine pucanja lopte. Big baller inflatable najmlađima je poslužio kao odlično mjerilo za spretnost i ravnotežu, dok se uz popularnu Socceramu vježbalo ciljanje udaraca loptom. Favbet zabavni korner obogaćen je još jednom dodatnom aktivnošću povezanom s košarkom, Shooting star basketball. Suradnja s HKS rezultirala je time da je košarkaška premijer liga dobila naziv FAVBET Premijer liga, zahvaljujući nedavno potpisanom sponzorstvu. 

Image

Odrasli navijači koji su sudjelovali u zabavnim igrama i ovoga su puta osvojili brojne nagrade, od kojih se posebno izdvajaju: majice, ručnici, zvučnici i prijenosni punjači. Zbog visoke sigurnosti na utakmici, korisnici Favbet aplikacije bili su nagrađeni bezalkoholnim pivom i sokovima, a oni najmlađi su uz vatreno navijanje za starije, kao i do sada, uživali uz gratis kokice. Poseban dodatak derbiju između NK Rijeke i NK Hajduka bio je streamer s kojim je Favbet ostvario suradnju, Rafael Spajić, koji je bio dio Favbet fun zone i protiv kojeg su djeca i odrasli mogli zaigrati i osvojiti razne nagrade.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.