Cedevitin nagradni natječaj

Budi DOBRO. Budi CE poklanja Stress Free Friday u Aquae Vivae Krapinskim Toplicama

U povodu Dana žena, Cedevita i platforma Budi DOBRO. Budi CE. daruju čitateljice ulaznicama za Stress Free Friday koji se održava 10. ožujka u vodenom parku Aquae Vivae Krapinskih Toplica

shutterstock_2063015225.jpg
Foto: Shutterstock

U povodu Dana žena, Cedevita i platforma Budi DOBRO. Budi CE. daruju čitateljice ulaznicama za Stress Free Friday koji se održava 10. ožujka u vodenom parku Aquae Vivae Krapinskih Toplica. Sve što trebate učiniti jeste na Instagram stranici Cedevitagram pod objavom nagradno darivanje označiti žensku osobu stariju od 18 godina s kojom želite provesti Stress Free Friday i napisati zašto baš vi trebate osvojiti nagradu. Nagradni fond sastoji se od 1x 2 VIP ulaznice i 3 x 2 Basic ulaznice, a sve sudionice dobit će i male poklon pakete, uživati u zvučnoj kupki i vježbama disanja.

Stress Free Friday program namijenjen je zaposlenim ženama i majkama, a cilj mu je ponuditi kvalitetno provedeno vrijeme, bilo samostalno ili u društvu bliskih prijateljica. Nakon pića dobrodošlice, posjetiteljice se mogu prepustiti kupanju u bazenima s termomineralnom vodom, sauni, i masaži, uz snack, čajeve i svježe cijeđene sokove. U 20 sati slijedi buffet večera s desertom i pjenušcem, a za kraj večeri tu su još i zvučna kupka i vježbe disanja za zdravlje organa.

Vrijeme samo za mene

U suradnji s platformom Budi DOBRO. Budi CE., Stress Free Friday bit će obogaćen radionicom psihologinje Sande Puljiz Vidović na temu „Vrijeme samo za mene“ gdje će sudionice imati priliku na zanimljiv način otkriti nešto novo o sebi, ponešto naučiti i dodatno poraditi na svom optimizmu. Ako ovoga puta i ne uspijete u namjeri da odete s prijateljicom na Stress Free Friday u Aquae Vivae, ne propustite priliku niti jedan dan učiniti nešto za svoju dobrobit, uzimajući pauzu i vrijeme za sebe. Ako ne znate kako, za početak posjetite Budi DOBRO. Budi CE. web stranicu i pročitajte stručni članak na ovu, ali i mnoge druge teme.

BUDI DOBRO. BUDI CE

Kako bi ljude svih generacija potaknula na brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, Cedevita je pokrenula edukativnu internetsku stranicu Budi Dobro. Budi CE. koja nas kroz optimizam uči kako se nositi s nizom životnih izazova i poručuje da, iako ne možemo utjecati na ono što se događa oko nas, možemo utjecati na svoju reakciju. Platforma donosi autentične ljudske priče, odgovore na pitanja čitatelja, kao i nesimulirane razgovore između psihoterapeuta i pojedinaca iz kojih svi možemo naučiti kako se nositi s ponekad nepodnošljivom svakodnevicom.

Biti dobro, biti CE zapravo znači vjerovati u pozitivne životne ishode i biti spreman učiti kako se nositi sa situacijama na koje ne možemo utjecati, s osmijehom na licu.

*Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.