NAJTRAŽENIJA FILMSKA FRANŠIZA

Brojni poznati nisu propustili premijeru filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max Saga' u IMAX-u

Najtraženiju filmsku franšizu od danas moguće je pogledati u Cinestar kinima, radnja filma osvjetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživjela u svijetu gdje je vladavina sile jedini zakon

LUCIJA LUGOMER.jpg
Foto: Bojan Zibar

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera naziva “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”. Kultna saga vraća nas u svijet ludila na kotačima, obogaćen nevjerojatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom, a najnoviji nastavak među prvima su pogledali i Petra Kurtela, Lucija Lugomer, Mia Čičak – Miach, Davor Garić, Lara Vukušić, Tina Walme Petrić i suprug Marko Petrić, Sandi Hadžić i Cindy Šoštarić Hadžić, Luka Lajić, Dario Marčac, Dino Rogić, Petar Radojčić Bizzo i brojni drugi.

Pobješnjeli Max kultni je australskiznanstveno-fantastični film iz 1979. godine s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Od tada snimljena su i nastavci: Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik iz 1981., za kojeg dio kritike, a i publike tvrdi da je bolji od originalnog filma, Pobješnjeli Max 3: Thunderdome  iz 1985., s Tinom Turner u jednoj od glavnih uloga, Pobješnjeli Max: Divlja cesta iz 2015., a novi nastavak „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“ s nestrpljenjem se očekuje već duže vrijeme. U novoj neustrašivoj avanturi, Anya Taylor-Joy oživljava mladu Furiosu, koja se hrabro suočava s nemilosrdnim izazovima opustošenog svijeta. Uz Chrisa Hemswortha u ulozi zastrašujućeg antagonista, ovaj prequel slavne franšize "Mad Max" donosi priču o počecima neustrašive heroine.

Radnja filma osvjetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživjela u svijetu gdje je vladavina sile jedini zakon. S povratkom provjerenog tima koji stoji iza "Mad Max: Fury Road", uključujući oskarovku Margaret Sixel te skladatelja Junkie XL, ovaj film obećava biti spektakl za sva osjetila.

Uz impresivan vizualni stil koji je postao zaštitni znak serijala, "Furiosa" postavlja novi standard u žanru akcijskih filmova. Ovo je filmsko ostvarenje krcato akcijskim sekvencama koje oduzimaju dah, dok istovremeno razotkriva emotivnu srž svojih likova, čineći "Furiosu" jedinstvenom pričom o otporu protiv ugnjetavanja.

Publika će biti svjedok ne samo Furiosinog fizičkog putovanja kroz pustoš, već i njezine unutarnje borbe za pronalazak identiteta i osjećaja pripadnosti jer nas priča vodi kroz duboko emotivno putovanje, od njezine otmice do borbe za slobodu i pravdu.

Ovo remek djelo, pretpremijerno, možete pogledati od danas, 22. svibnja u svim kinima u distribuciji Blitz filma, kada se ujedno održava i CinePremiere večer, a prema redovnom rasporedu film možete pogledati od 23. svibnja u svim CineStar kinima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili na web stranicama.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar