'S ONE STRANE LJUBAVI'

Boris Novković oduševio dvoranu Lisinski unplugged koncertom

Borisu se na pozornici pridružila i kolegica Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu ‘S one strane ljubavi’, dok je u publici prisustvovala i Katarina Radivojević, srpska kazališna, televizijska i filmska glumica te Alka Vuica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica

4_Boris Novkovic.jpg
Foto: Boris Ščitar

Kako zvuče bezvremenski hitovi Borisa Novkovića poput ‘U dobru i zlu‘, ‘Tamara‘, ‘Dok svira radio‘, ‘Što je s princezom moje vrele mladosti‘, ‘Prodala me ti‘, ‘Ko sam bez tebe‘ i mnogi drugi, ali u unplugged varziji, ''ogoljene'' od elektrike i svih produkcijskih zahvata, jučer je publika ima prilike čuti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je, nakon 5 godina, održan dugoočekivani koncert Borisa Novkovića ‘S one strane ljubavi’.

Pjesme u sasvim novim aranžmanima, koje su sinoć zvučale izvorno i originalno, baš onako kako su zvučale kada su napisane, donijele su neposrednu i fantastičnu atmosferu te ''uglas'' pjevanje s publikom tijekom cijelog koncerta.

Image
Foto: Boris Ščitar

Baš kako je i bilo očekivano, akustika je donijela dodatnu magiju i romantiku Borisovom repertoaru, koji se sastojao od retrospektive pjesama iz karijere duge čak 35 godina. Upravo bogata karijera, Borisa sve ove godine obilježava kao jednog od najpopularnijih pop kantautora na ovim prostorima.

Interes za ovaj, po mnogo čemu, poseban i drugačiji koncert, proširio se i izvan granica Hrvatske. Naime, Borisu se na pozornici pridružila i kolegica iz Srbije – Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu ‘S one strane ljubavi’, dok je u publici prisustvovala i Katarina Radivojević, srpska kazališna, televizijska i filmska glumica te Alka Vuica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica.

Image
Foto: Boris Ščitar
Image
Foto: Boris Ščitar
Image
Foto: Boris Ščitar
Image