UVIJEK TRENDI

Zara ima različite modele mokasinki, teško se odlučiti samo za jedne

Od klasičnih 'penny' modela pa do loaferica od brušene kože, Zarine mokasinke privlače pažnju trendi izgledom i upečatljivim detaljima

mokasinke.PNG

Sve smo bliže proljeću, a modni brendovi predstavili su svoje raskošne kolekcije u kojima se istaknulo pregršt odličnih modnih noviteta za novu sezonu. Uz klasike poput balonera i traperica, svoje su mjesto u kolekcijama pronašli i upečatljivi modni dodaci, a najaviše pažnje privlače proljetne cipele.

Image
VJEČNI KLASIK

Kakve ćemo balerinke nositi ovog proljeća? U trgovine su stigli zanimljivi modeli

Kao 'must-have' cipele za stylish svakodnevne kombinacije i ove sezone istaknule su se elegantne loaferice odnosno mokasinke. Istovremeno klasične i moderne, mokasinke su idealan izbor za proljetne dane, a mogu se nositi i kombinirati na bezbroj načina. Odlično će upotpuniti poslovne kombinacije, kao i one ležernije outfite.

Ove sezone svestrane loaferice će biti vrlo popularne, a u kolekcijama popularnih brendova mogu se pronaći zaista zanimljivi modeli. Bogat izbor loaferica za proljeće ima i Zara u čijoj će ponudi svatko pronaći svoj savršeni par.

Od klasičnih penny modela pa do loaferica od brušene kože, Zarine mokasinke privlače pažnju trendi izgledom i upečatljivim detaljima i sasvim će sigurno unijeti dašak razigranosti u naše proljetne kombinacije. One najljepše modele iz aktualne ponude donosimo u nastavku.

Mokasinke sa zakovicama, 40 eur

Image

Kožne mokasinke, 50 eur

Image

Mokasinke od brušene kože, 40 eur

Image

Ravne kožne mokasinke, 60 eur

Image

Ravne mokasinke, 26 eur

Image

Ravne mokasinke metaliziranog izgleda, 30 eur

Image

Ravne mekane kožne mokasinke, 40 eur

Image

Ravne kožne mokasinke, 50 eur

Image

Mokasinke sa životinjskim uzorkom, 26 eur

Image

Ravne lakirane mokasinke, 26 eur

Image

Ravne mokasinke istrošenog izgleda, 26 eur

Image

Mokasinke lakiranog izgleda, 40 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači