Voljela si Teletubbiese? Onda bi ti se mogle svidjeti ove čizme

U bespućima interneta doista je moguće pronaći svašta. Tako su nam za oko zapele čizme i to zelene Teletubbies čizme koje doista neće nositi svatko-što zbog izgleda, što zbog cijene.

teletubbies.JPG
Foto: www.christiancowan.com

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa i Po, pjesma je kojom su započinjali mnogima omiljeni Teletubbies. Igrano animirana emisija za djecu bila je hit gotovo u čitavom svijetu i generacije i generacije klinaca su odrastale uz nju. Očito to zna i modni brand Christian Cowan koji je ovih dana na svojim stranicama predstavio Teletubbies čizme.

Image
Foto: www.christiancowan.com

Teško je riječima opisati čizme, koje se prodaju za 2500 dolara, osim da su kričavo zelene boje i da na sebi imaju mali lik Dipsyja. Izgledaju kao da su izrađene od tkanine baš od kakve je bila izrađena slavna lutka te imaju visoku potpeticu. Na stranici brenda piše kako su čizme trenutačno na presaleu i oni koji ih naruče dobit će ih između 15. travnja i 31. svibnja. No, nije to sve, Christian Cowan u svojoj ponudi ima cijelu limited kolekciju inspiraranu Teletubbiesima i definitivno je svojevrstan hommage pop kulturi 90-ih. Tako da ako si Teletubbies fan možeš kupiti i traper jaknu za nešto manje od 600 dolara.

Image
Foto: www. christiancowan.com

Ostatak kolekcije možeš pogledati ovdje, a s nama u anketi podijeli jel bi i ti nosila ove čizme.