VELIKE, VEĆE, OVERSIZED

U trendu su XXL torbe u koje stane baš sve što nam treba

Ako si u potrazi za velikom novom torbom koju možeš nositi u shopping, ali i na posao, pogledaj naše prijedloge za ove oversized modne dodatke

Ovesrized torbe
Foto: Zara

Žene i torbe nerazdvojni su duo – ne možemo zamisliti izlazak iz kuće bez ovog praktičnog modnog dodatka. Trendi dizajnerska torba, preslatka mini torbica za izlazak, stylish ruksak ili shopper torba za cijeli dan – trebamo ih i želimo sve, najbolje u svim bojama i od svih materijala.

Image
SLIČNE IMA I ZARA

Prada ima nove satenske cipele – bi li ih nosila?

Dugo je dominirao trend XS torbica koje su, priznajemo, stvarno preslatke, ali su nažalost i sasvim nepraktične. Torbica u koju ti stane samo mobitel i ruž zgodan je modni dodatak, ali ne više od toga. Zato se posebno veselimo novom trendu koji je stigao s ovim proljećem – u modi su ponovno super velike torbe.

U ove XXL torbe stane baš sve što ti treba tijekom cijelog dana, od bočice za vodu do laptopa. Što je najbolje, ove oversized torbe ne moraju izgledati kao vreće bez oblika – nego itekako mogu biti fancy modni dodatak koji će savršeno upotpuniti naš outfit.

“Važno je potražiti torbu koja nije samo dovoljno velika da u nju stanu sve vaše stvari, nego i torbu koja ima funkcionalne detalje uz koje ćete se lakše organizirati i proći kroz dan s lakoćom, bez obzira na to koliko vam rutina varira… Vaša bi torba trebala biti uglađen, prekrasan komad koji vam ulijeva samopouzdanje", za Bazaar kaže Karla Gallardo, suosnivačica i glavna izvršna direktorica brenda Cuyana. Influencerice su nam već pokazale koje ćemo modele oversized torbi nositi ovog proljeća i ljeta – a mi smo odabrale naše favorite:

Zara, satenska oversized torba - 25,95

Image

Zara, kombinirana shopper torba - 35,95

Image

Zara, XL shopper soft torba - 119

Image

Zara, rokerska torba - 29,95

Image

Zara, shopper torba s pretincima - 22,95

Image

Zara, velika kožna bowling torba - 149

Image

Mango, pamučna shopper torba - 29,99 €

Image

Mango, prugasta shopper torba - 29,99 €

Image

Mango, kožna shopper torba - 149 €

Image

Mango x Victoria Beckham - 180 €

Image

Mango, torba od prirodnih vlakana - 49,99 €

Image

Reserved, torba od umjetne kože - 39,99 €

Image

Reserved, mrežasta torba - 19,99 €

Image
Image
ZIMA U TRAVNJU

Zagrebačkom špicom dominirale su jarke boje i baloneri, a opet se istaknuo Miran Kurspahić