Reserved ima najslađe modne dodatke koji će svaku ljetnu kombinaciju učiniti posebnom

Za ljeto su najpopularniji modni dodaci od pletenih materijala, a ističu se i upečatljivi ukrasi za kosu koje vole nositi i brojne trendseterice

Reserved ima najslađe modne dodatke koji će svaku ljetnu kombinaciju učiniti posebnom

Prvi ljetni komadi i razigrani modni dodaci stigli su u kolekcije mnogih high street brendova i najavili nam uzbudljivo modno ljeto. Ponuda u trgovinama i online shopovima zaista oduševljava pa svakim danom na svoje liste želja dodajemo neke nove komade koje bismo rado vidjele u svom ormaru.

Osim divnih i lepršavih haljina, romantičnih bluza i svestranih komada od lana, svoj ljetni outfit ne možemo zamisliti bez veselih modnih dodataka koji će svaku kombinaciju učiniti još posebnijom.


Za ljeto su najpopularniji modni dodaci od pletenih materijala, a ističu se i upečatljivi ukrasi za kosu koje vole nositi i brojne trendseterice. Tu su i svestrani šeširi koji će u svaki outfit unijeti posebnu dozu elegancije i šarma, a postati će naš neizostavni dodatak tijekom dana provedenih na moru, baš kao i velike sunčane naočale iza koji ćemo se sakrivati od sunca. Efektan nakit čak će i onu najjednostavniju kombinaciju učiniti posebnom i zanimljivom, a najviše volimo neobične naušnice.


Jedan od brendova čija ponuda modnih dodataka za ljeto nam se osobito svidjela je Reserved pa smo u nastavku izdvojile nekoliko favorita koje jedva čekamo nositi sa svojim ljetnim kombinacijama.Foto: Instagram, Reserved

Pleteni šešir širokog oboda - 99 kn

ImageImage

Gumica za kosu - 49 kn

Image

Pletena torba s visokim udjelom pamuka i mješavinom jute - 179 kn

Image

Kimono za plažu - 139 kn

ImageImage


Viseće naušnice na iglu - 49 kn

Image

Pleteni slamnati šešir s vrpcom - 179 kn

Image

Pamučna macramé torba za nošenje oko struka - 139 kn

Image

Cvjetni obruč za kosu s rastezljivom trakom - 49 kn

Image

Gumice za kosu - 49 kn

ImageImage

Ženska torba - 299 kn

Image

Okrugla kopča za kosu - 69 kn

Image

Naušnice u obliku cvijeća - 49 kn

ImageImage

Komplet od 4 ukosnice - 49 kn

Image

Slamnati pojas s okruglom kopčom - 69 kn

ImageImage

Pleteni šešir širokog oboda - 99 kn

Image