Pronašle smo 'zdrave' čarape koje oblikuju noge i izdužuju figuru

Kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža

Pronašle smo 'zdrave' čarape koje oblikuju noge i izdužuju figuru

Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Sjedilački način života, boravak u zatvorenim prostorima i intenzivan stres u kojem živimo vrli brzo se može odraziti na naše zdravlje! Posebno kad su noge u pitanju. Jedna od najozbiljnijih posljedica sjedilačkog načina života rizik je od kardiovaskularnih bolesti.  Dugotrajno sjedenje slabi mišiće, pogoršava cirkulaciju krvi i smanjuje tonus krvnih žila.

Svakodnevnim nošenjem preventivnih kompresivnih čarapa s različitim stupnjevima kompresije moguće je spriječiti nedostatnu cirkulaciju u nogama. 

shimmer fallback

Vrijeme je za Solidea 'zdrave čarape'

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež. 

shimmer fallback

Solidea čarape nisu samo „zdrave čarape“. Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća zdravlje, ljepotu, tehnologiju i znanost. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajat će cijelu sezonu(najvjerojatnije i sljedeću). 

shimmer fallback

Po čemu su posebne ove čarape? 

-Ne samo kompresivne već prekrasne modne čarape

-Patentirani proizvodi (Siver Wave)

-Prve dokoljenke od prirodnih bambusovih vlakana(Socks for you Bamboo)

-Kvaliteta izrade

-Dugotrajnost 

-Mnoštvo modela, boja, uzoraka

-Ekološki standardi

-Strast za istraživanjem i stalnim inovacijama

-Made in Italy od projekta do proizvodnje

Što morate znati o Solidei? 

Solidea ima svoje korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee , Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997 odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda- Solidea!  Od samih početaka Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave, kompresivnih hlačica s uzorkom mikromasažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita. Svi SOLIDEA® proizvodi na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete, te su u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100. Calzificio Pinelli certificiran je ISO 9001.  Solidea se danas distribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a danas Solidea poslovanje vode uz Enza Pinellija, njegovi sinovi Luca i Michele Pinelli.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.