OSVJEŽIT ĆE SVAKU KOMBINACIJU

Razigrani džemperi odličan su izbor za promjenjivo proljetno vrijeme

Idealan izbor za prohladne proljetne dane svakako je pletivo, a našu su pažnju privukli džemperi začinjeni razigranim detaljima, uzorcima i veselim nijansama

Proljetni džemperi u veselim bojama i uzorcima
Foto: Zara

Nakon nekoliko sunčanih tjedana i prilično visokih temperatura za prvi dio travnja, proljeće nam je pokazalo koliko može biti nepredvidivo. Za travanj se s razlogom kaže da je 'prevrtljiv' pa smo tako ovih dana lepršavu ljetnu odjeću opet zamijenili onim malo toplijim komadima.

Image
KOMADI ZA PROLJEĆE

Tanko pletivo je savršen izbor za prve proljetne dane

Na sreću, u raskošnim kolekcijama koje su high street brendovi predstavili za proljetne dane istaknulo se mnoštvo odličnih komada za sve vremenske (ne)prilike. Idealan izbor za prohladne proljetne dane svakako je pletivo, a našu su pažnju privukli džemperi začinjeni razigranim detaljima, prugicama i veselim nijansama.

Tanki puloveri i džemperi sjajno će izgledati u spoju s košuljom ili samo nonšalantno prebačeni preko ramena, a odlično će upotpuniti slojevite kombinacije. Modeli iz novih kolekcija djeluju zaista jako šarmantno te će sasvim sigurno unijeti dozu svježine u svaki proljetni ormar.

Za toplije dane sjajan odabir su džemperi u svjetlijim, pastelnim i odvažnijim nijansama te oni izrađeni od pamuka ili lana, ukrašeni razigranim uzorcima. Osim što su topli i praktični, izgledaju chic i začinit će svaki look. Naše favorite iz aktualne ponude izdvajamo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Pull and Bear, Zara

H&M - 25,99 €

Image

H&M - 19,99 €

Image

H&M - 79,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 29,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Pull and Bear - 27,99 € 

Image

Pull and Bear - 25,99 € 

Image

Pull and Bear - 25,99 € 

Image

Zara - 27,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 15,95 €

Image

Zara - 22,95 €

Image

Zara - 19,95 €

Image
Image
GUŽVA U GRADU

Zagrebačka špica: Ljetne haljine, poznata lica i šik kombinacije