PRISTAJU SVIMA

Najljepši jesenski komadi u divnim nijansama zelene boje

Istovremeno profinjena i efektna, zelena boja zbog svoje je svestranosti savršen izbor za hladnije dane, a ove sezone dolazi u spoju s kaputima, pletivom i ženstvenim haljinama

BeFunky-collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Na police naših omiljenih high street trgovina stigle su prve zimske kolekcije u kojima su se uz sve one svestrane modne klasike istaknuli i neki zanimljivi noviteti u raskošnim krojevima i siluetama koji će osvježiti svaku garderobu.

Image
Nosit ćeš ga godinama

Kaputi u boji devine dlake vječni su klasik, a evo u koje se isplati investirati ove sezone

Kad je riječ o bojama, trendovi su ove sezone uistinu raznoliki, a osim tipičnih neutralnih nijansi, neke su se boje istaknule kao idealan izbor za kreiranje upečtljivih i efektnih kombinacija. I dok su komadi u neutralnim tonovima vječni klasik, dašak osvježenja ove jeseni pronaći ćemo u raskošnoj zelenoj boji i svim njezinim nijansama.

Ova zemljana boja svake se sezone vraća na modnu scenu, a i ove jeseni komadi u zelenim tonovima dominiraju brojnim kolekcijama. Istovremeno profinjena i efektna, zelena boja zbog svoje je svestranosti savršen izbor za hladnije dane, a ove jeseni dolazi u spoju s toplim pletivom, kaputima, haljinama i romantičnim bluzama te izgleda uistinu neodoljivo. Osim na odjevnim komadima, zelena djeluje jako efektno i u spoju s modnim dodacima pa će tako, primjerice, veliki 'chunky' šal ili pak čizme u zelenoj boji idealno upotpuniti jesenske i zimske kombinacije.

I dok smo u toplijim danima birali vibrantne tonove zelene boje, s dolaskom hladnije sezone u fokus dolaze prigušene nijanse poput maslinasto zelene, kadulje i kaki, a prilično su popularni i elegantni smaragdni tonovi. Zelena djeluje upečatljivo i podiže svaki look, a jako je jednostavna i za kombiniranje s drugim nijansama.

Bez imalo sumnje, komadi u zelenim tonovima će i u danima pred nama vladati modnom scenom i idealan su izbor za osvježavanje svakog looka. Istražile smo kolekcije poznatih brendova, a neke od najboljih modela u trendi nijansama zelene boje donosimo u nastavku.

H&M, 30 eur

Image

H&M, 60 eur

Image

H&M, 36 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 180 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 100 eur

Image

Mango, 46 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 100 eur

Image

Zara, 169 eur

Image

Zara, 40 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

Foto: Instagram, H&M, Mango, Zara

Pogledaj video: Kako brzo skuhati i cijeli tjedan jesti zdravo?