OSVOJIO JE SVE

Autentičan i svoj: Ovo su outfiti Baby Lasagne koji su oduševili obožavatelje

Lasagna je outfit sa snimanja spota odjenuo nekoliko puta, no sada je na probi za Eurosong potpuno promijenio stil

Baby Lasagna na Dori
Foto: Marko Prpic/Pixsell

Do finala najvećeg međunarodnog natjecanja Eurosong 2024. ostalo je još malo više od tjedan dana, a naš predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, već je u petak stigao u švedski Malmö kako bi započeo s pripremama za svoj spektakularni nastup s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Od snimanja spota za predstavničku pjesmu, kojima su uslijedili nastupi u Londonu i Amsterdamu, Baby Lasagna je promijenio više outfita. Neki su izazvali veće, neki manje oduševljenje obožavatelja.

Lasagnini outfiti

U nastavku ćemo se osvrnuti na sve Lasagnine outfite koje je odabrao u proteklih nekoliko mjeseci. Za nastup na "Dori" odjenuo je autentične bijele hlače s crnim mrljama kroz koje je bio provučen crveni konac i crni kožni prsluk ispod kojega je odjenuo mrežu. Na rukama je imao bijele puf rukave zbog kojih su ga mnogi "okrivili" da je kopirao prošlogodišnjeg predstavnika Finske, Kääriju.

Image
Foto: Marko Prpic/Pixsell

Mnogima je svidio njegov outfit s probe na Eurosonga, koji ćemo tek vidjeti na nastupu u prvoj polufinalnoj večeri u Malmöu, a službena stranica natjecanja na TikToku pokazala je kako će Marko biti odjeven. U pitanju su bijele široke hlače, crveni kožni prsluk sa zlatnim detaljima i bijela košulja od čipke s precizno izrađenim puf rukavima.

Sljedeća kombinacija koju izdvajamo je ona koji je nosio na snimanju mnogima omiljenog spota za pjesmu s kojom će nas predstavljati. Riječ je o najjednostavnijoj kombinaciji - bijela košulja, prepoznatlji crveni prsluk i modre hlače.

Zanimljive outfite također je odjenuo povodom nastupa u Amsterdamu i Londonu.

Outfit s nastupa u Amsterdamu

Outfit s nastupa u Londonu