I ona može pogriješiti...

Ne znamo što bismo mislile o ovom izdanju Sarah Jessice Parker

Sarah Jessica Parker slovi za modnu ikonu i samo nekoliko dana ranije nas je oduševila svojim modnim stilom, ali sada smo malo zbunjene

Sarah Jessica Parker
Foto: www.profimedia.hr

Sarah Jessica Parker slovi kao modna ikona još od dana kad je glumila Carrie Bradshaw i zato uvijek rado pogledamo njezine modne kombinacije i rijetko ostanemo razočarane. Tako smo je i nedavno uzele za primjer kako isfurati čizme s peticom na trenirku i dalje izgledati glamurozno. No, sad nas je glumica malo iznenadila.

Image
Carrie zauvijek

Sarah Jessica Parker izgleda glamurozno čak i u trenirci

Sarah Jessica parker lansirala je svoju kolekciju dizajnerske obuće 2014. godine i često je možemo vidjeti kako pomaže kupcima u trgovini SJP Collection na Manhattanu, u New Yorku. Tako je 55-godišnja glumica i u utorak navratila u trgovinu u pomalo neobičnoj kombinaciji.

Cijelu kombinaciju možemo nazvati ležerno elegantnom u svim nijansama smeđe. Nosila je tamno smeđi džemper s v-izrezom i crop bež hlače s elastičnim manžetama. Dodala je smeđe čarape do koljena i par crnih šljokičastih cipela na petu. Ono što je nas iznenadilo su čarape koje bismo prije vidjele u stylish outfitima svojih baka.

shimmer fallback

Kao i uvijek, nosila je cipele iz svoje kolekcije koje smo pronašle na njezinom web shopu pod kategorijom 'evergreens'. Cijena im je 2400 kuna i zovu se Tartt po dizajnerici Donni Tartt. Ove Mary Jane cipele s blok potpeticom definitivno bismo nosile - ali ne u ovoj kombinaciji.

shimmer fallback

Inače, Sarah sigurno uskoro neće toliko vremena provoditi u trgovini jer se vraća na ekrane u HBO Max reboot-u Seksa i grada. Navodno bi trebala zaraditi više od milijun dolara po epizodi kako bi ponovno utjelovila lik Carrie Bradshaw u 10 epizoda pod nazivom And Just Like That.

Sigurne smo da Carrie neće imati takvih modnih failova, a jedino što možemo zaključiti jest i da velika SJP nekad može pogriješiti.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.