SJAJNI MODELI

Sniženja su sjajna prilika za kupnju novih čizama ili gležnjača

Ako si u potrazi za novim parom čizama ili pak gležnjača koje ćeš moći nositi sve do prvih proljetnih dana, sada je idealna prilika za kupnju

rese.jpg
Foto: Reserved

Svoje zimske kombinacije teško možemo zamisliti bez udobnih i toplih komada kao što su pletivo i kaputi, a kad je o obući riječ, čizme i gležnjače također su ključni komad unutar zimske garderobe.

Image
ODLIČNE CIJENE

Počeo je drugi krug sniženja u Reservedu - ovo su najbolji komadi

I ove sezone trendovi su zaista raznoliki pa se tako nosi gotovo sve, a kao najpopularnije istaknule su se kaubojske čizme, visoke jahaće čizme te gležnjače klasičnog chelsea stila. Riječ je uglavnom o bezvremenskim modelima koji će se s lakoćom uklopiti u svaki ormar, pristaju uz gotovo svaki look i nikad ne izlaze iz mode.

U trgovinama i na online shopovima naših omiljenih high street brendova počela su zimska sniženja koja su istaknula odlične komade i modne dodatke na popustima. S obzirom na to da je za čizme najčešće potrebno izdvojiti malo veći iznos, svakako ih vrijedi kupovati kada su snižene.

Ako si u potrazi za novim parom čizama ili pak gležnjača koje ćeš moći nositi sve do prvih proljetnih dana, sada je idealna prilika za kupnju, a u raskošnoj ćeš ponudi sigurno pronaći svoje favorite. Većina modela sada je na sniženju, a pojedini su modeli sniženi do 70 posto.

Od klasičnih i elegantnih modela pa do upečatljivih čizama koje će začiniti svaki look, ponuda čizama u high street trgovinama ni ove nas zime nije razočarala. Neke od najljepših modela koje su donijela zimska sniženja donosimo u nastavku.

COS, 175 eur

Image

COS, 190 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Reserved, 60 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Reserved, 23 eur

Image

Reserved, 40 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Reserved, 60 eur

Image

Reserved, 50 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 36 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: KAKO REĆI 'NE' I PRIHVATITI ODBIJANJE?