Najbolja domaća moda u novoj foto i video kampanji - Extravagant Gala

Lei Lou by Alex Dojčinović, Boudoir, Elfs, Lusso Couture, Peperoncina design, Kayra design, Hero4Heroes, Showroom Antonela i Stehlik by Anja Stehlik u posebnom ovogodišnjem Extravagant Gala izdanju

Najbolja domaća moda u novoj foto i video kampanji - Extravagant Gala

Modna manifestacija Extravagant Gala ovih je dana, šestu godinu za redom, trebala pretvoriti Guvernerovu palaču u najljepšu modnu pistu na Kvarneru. Epidemiološka situacija učinila je svoje, revija je otkazana, ali moda je još jednom  pronašla svoj put. 

shimmer fallback


Elfs


Extravagant Gala ove se jeseni vratila u nešto drugačijem, no opet posebnom izdanju. Snimljen  je veliki modni editorijal uz podršku devet domaćih dizajnerskih brendova: LEI LOU by Alex Dojčinović, Boudoir, Elfs, Lusso Couture, Peperoncina design, Kayra design, Hero4Heroes, Showroom Antonela i Stehlik by Anja Stehlik. Editorijal je snimljen u prostoru Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, kao i perivoju koji ga okružuje. Domaća se moda sjajno uklopila u ambijent jedne od najljepših riječkih palača, što je na fotografije sjajno prenio Zvonimir Ferina. Da ne bi sve ostalo na fotografiji, pobrinuo se snimatelj i montažer emisije Extravagant, Željko Jurešić, koji je svu ljepotu haljina, lokacije i modela uspješno prenio u kratku video kampanju. Snimljeni kadrovi najbolje govore koliko je ova Gala trebala biti posebna. Svaki je stajling zaokružen sunčanim naočalama iz Ghetaldusa Rijeka, a novu kolekciju fantastičnih cipela predstavila je trgovina Karla.

shimmer fallback


LEI LOU by Alex Dojčinović


Zaštitno lice editorijala je Ana Lea Janžić iz Talia Model agencije, za čiji se make up pobrinuo Daniel Domika, dok frizuru potpisuje Bin studio.

shimmer fallback


Peperoncina Design


Ovu lijepu modnu priču u suradnji lifestyle portala i tv emisije Extravagant i Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja kao najvažniji pokrovitelj podržao je dr. Vivian estetics – uz nadu da se već sljedeće godine vidimo u punom sjaju Guvernerove palače, uz puno gostiju, šušura, osmijeha i naravno - dobre mode. 

shimmer fallback


Showroom Antonela

shimmer fallback


Stehlik

shimmer fallback


Lusso Couture Kayra Design

shimmer fallback


Boudoir

shimmer fallback


Hero4Heroes

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.