ELEGANTNE I TRENDI

Mohito ima prekrasne haljine za gošće na vjenčanjima, ali i mladenke

Osim predivnih svečanih haljina za gošće na vjenčanjima, u Mohitovoj se ponudi ističu i profinjene bijele haljine koje su savršena alternativa klasičnim vjenčanicama

mohito.PNG
Foto: Mohito

Proljeće je stiglo, a s njime i nova sezona proljetnih vjenčanja i brojnih drugih svečanih događanja. Ovaj je period idealan za proslave pa i ne čudi da brojni parovi biraju tople proljetne dane za svoj veliki dan.

Image
ZAČINIT ĆE SVAKI LOOK

Mohito ima mnoštvo sjajnih komada koji će upotpuniti poslovne kombinacije

Ako si pozvana na nečije vjenčanje ovog proljeća, zasigurno već razmišljaš o tome što ćeš odjenuti. Brojne elegantne komade donijele su proljetne kolekcije popularnih high street brendova, a i ove se sezone najviše ističu svečane haljine.

Uvijek ženstvena i trendi, haljina je savršeni izbor za proljetno vjenčanje, a u bogatoj ponudi brendova zasigurno ćeš pronaći svog favorita. Upotpunjen elegantnim cipelama, malom torbicom i nakitom, uz haljinu će svaki look djelovati efektno.

Ovog proljeća u raskošnim kolekcijama poznatih high street brendova svoje su mjesto pronašli brojni zanimljivi modeli – od onih od satena pa do lepršavih haljina začinjenih razigranim uzorcima, izbor je uistinu raznolik. Ženstveni krojevi, neodoljivi detalji poput volana i neobičnih izreza, ima ponešto za svakoga.

Odlične haljine koje su idealne za vjenčanja ove sezone u svojoj je proljetnoj kolekciji predstavio i poljski brend Mohito. Osim svečanih haljina za gošće na vjenčanjima, ovaj je brend u svoju ponudu uvrstio i nekoliko profinjenih bijelih haljina koje su savršena alternativa klasičnim vjenčanicama. Stoga, ako ovog proljeća planiraš vjenčanje i u potrazi si za haljinom za svoj veliki dan, Mohitova ponuda vjenčanica mogla bi te iznenaditi. Za razliku od tradicionalnih vjenčanica, high street modeli puno su jednostavniji, ali jednako elegantni te cjenovno pristupačniji.  

Bilo da si u potrazi za vjenčanicom ili svečanom haljinom, Mohito ovog proljeća donosi ponešto za svačiji stil i ukus, a one najljepše modele izdvajamo u nastavku.

Midi haljina s volanima - 34,99 €

Image

Elegantna midi haljina - 34,99 €

Image

Midi haljina od strukturiranog materijala - 34,99 €

Image

Maxi haljina s uzorkom - 34,99 €

Image

Mini haljina - 49,99 €

Image

Midi haljina na preklop - 34,99 €

Image

Maxi haljina - 34,99 €

Image

Midi haljina preko jednog ramena - 34,99 €

Image

Haljina s naborima - 64,99 €

Image

Mini haljina na preklop s cvjetićima - 29,99 €

Image

Midi haljina preko jednog ramena - 34,99 €

Image

Maxi haljina s cvjetićima - 49,99 €

Image

Maxi cvjetna haljina - 24,99 €

Image

Maxi haljina s metalik koncem - 54,99 €

Image

Midi haljina s plisiranim donjim dijelom - 39,99 €

Image
Image
PRVA PROLJETNA

Zagrebačka špica bila je puna, a vladala je modna elegancija