Modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko smisila je haljine sa stiliziranom zaštitnom maskom

Haljine 'pokrivalice', tunike 'skrivalice', napravljene od prirodnih materijala, u ALMAfashion modnoj sezono dolaze u varijanti 'sa i bez maskica' koje su zapravo stilizirani ovratnici

Modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko smisila je haljine sa stiliziranom zaštitnom maskom

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje. SUMMER TRIP naziv je njezine ljetne kolekcije koja u fokus stavlja rješenja koja savršeno prekrivaju sve nedostatke građe tijela, krojeve i spojeve tkanina koji asociraju na njoj omiljena mjesta poput vječno inspirativne Italije, Grčke, Francuske, ali vas i štite u svim situacijama u kojima se nalazite.  Naime modeli iz aktualne kolekcije dolaze sa i bez ugrađene zaštitne maskice koja je IT detalj 2020. godine.

Image


-"Ovo je nevjerojatno luda godina i što nam preostaje nego, ne odustati od mode i maštati".  rekla je Alma na snimanju kampanje u kojoj su se našle glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević i Mada Peršić koje već nekoliko modnih sezona nose Almin modni potpis. Kampanja je snimljena na IN mjestima u Zagrebu na nedavno održanom Baš naš festivalu i u Caffe de Matoš u kojem se još uvijek možete rashladiti ovog ljeta. 

Image


Za razliku od prošlogodišnjeg ALMAfashion ljeta, ovo je široka modna priča u kojoj se isprepleću casual i elegancija, praktična modna rješenja i univerzalni modeli koji se lako uklapaju u sve prigode- svečanosti, ali i slobodno vrijeme, rad 'od doma' ali i odlazak u ured. Poznata po rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina Alma Premerl Zoko i u ovoj sezoni potpisuje haljine pokrivalice, tunike 'suzilice', majice neobičnog kroja, ali i suknje i hlače koje se lako transformiraju u topiće i kombinezone. 

"Volim jako ALMAfashion jer uvijek me modeli odlično 'pokriju' gdje treba, a i to su komadi za koje sam uvijek sigurna da dobro izgledam gdje god se pojavim. Ovog ljeta mi je ljeto radno u Zagrebu, pa ću uživati u svim kombinacijama iz nove kolekcije", rekla je glumica Barbara Vicković koju će Zagrepčani uskoro vidjeti na Histrionskom ljetu. 

Image


Ljeto 2020 u znaku je obaveznog nošenja zaštitnih maskica koje nas štite od virusa, pa se tako Alma dosjetila i u sve svoje modele 'ubacila' i ovaj 'modni detalj'. Naime, svi modeli iz ove kolekcije mogu biti sa ili bez zaštitne make koja je, kad je opuštena, stiliziran ovratnik kojeg ćete lagano podignuti, fiksirati iza ušiju i njime zaštiti usta i nos. 

-"Ovo je genijalno", komentirale su glumice Mirta Zečević i Mada Peršić koje su odabrale za ovo ljeto tunike i haljine s ovim detaljem. I jedna i druga će ljeto provesti radno, ali i na poslovnim putovanjima pa će ih ovakva rješenja lijepo odijevati i štititi u mnoštvu ljudi. 


ImageU izradi svih modela korištene su prirodne tkanine, puno pamuka, viskoze, svile a kolekcija je od ovog tjedna dostupna na čak 6 prodajnih mjesta u Hrvatskoj- u prodajnoj mreži trgovina Jadran čarape (Zagreb i Pula), trgovini Pupa u Rijeci, Showroom Slavonski brod i HR designer -Roses outlet, Sv.Križ Začretje!.

Sve novosti iz ALMAfashion modne priče pratite na FB profilu ALMAfashion.